Home » , » Gores dan..

Gores dan..

July 25, 2010

HATI TERGURIS~! haa, tu la... sapa soh percaya sangat dengan janji manis makhluk yang x reti nak bersyukur tu. orang kata gores, kau pun gores... orang kata nombor kau bertuah, kau melompat kesukaan... dalam hati si penipu, BODOH kau ni, senang sangat nak kena tipu...

sekarang x yah percaya la kat quote 'Gores & Menang'. memang benda ni da basi. tapi sebasi2 cerita ni pun, ada juga orang yang still nak gores. kalau menang xpe, kalau kalah baru nak masuk berita. haha~! cetek sungguh pemikiran. orang dah kata jangan percaya, kau percaya jugak. suka hati ler...

orang tahan time kau berjalan, kau berhenti. bila dengar je 'akan menang KALAU....', teruskan perjalanan anda yer. jangan di layan. kalau boleh, lari terus. kang x pasal2 hati terguris... orang datang soh bukak pintu rumah, jangan bukak bila berseorangan. bukak bila ada ahli keluarga yang lain. senang sikit nak bagi 'ceramah' kalau yang datang tu ahli2 'Gores & Menang'.

eh, ada ke orang nak bagi kau duit berjuta2 hanya dengan membeli barangan yang x berkualiti? kalau betul nak bagi, datang rumah terus cakap saya ni ikhlas nak bagi. tunjuk terus duit tu. bukan buat peraduan menipu orang. lain kali tukar quote 'Gores & Menang' tu kepada 'Gores & Nangis'...

psst~! jangan jadi katak di bawah tempurung..

7 komen bernas:

MiSs NoRmaLa NorFiqZ said... [Reply to comment]

e2 la pasal.....mudah sgt terpedaya.....tapi ap kurang hye aku....

Parkcheek Chun Li said... [Reply to comment]

x pernah dan tak akan menyertai gores2....

Afiq said... [Reply to comment]

@miss normala: x yah percaye sangat. dorang ni nak duit je huhu

@parkcheek: bagus~! aku kadang2 geram gak ngn orang yg still nak gores ni. ape x taw hal isu semasa ker? ke buat2 x taw? just ignore untuk sesetengah orang yg susah nak taw pasal isu semasa.

echah mashuri said... [Reply to comment]

haahha..mcmla duit 2 sng2 nk dpt...

si[jari] telunjuk said... [Reply to comment]

abg kpd kwn saya kata,ada 3bisnes yg menyebabkan kaya dengan cepat:arak,judi,zina

berusahalah..biar slow2 janji akhirnya mencapai impian kaya...

Saya cume suke bayar & gores kad topup..gerenti ta kene tipu:)

Afiq said... [Reply to comment]

@echah: haha taw xpe..

@si[jari]: yg tu mmg terang2 cepat untung n dapat duit haram... gores kad topup afiq pn suka haha ;p

fiezah91 said... [Reply to comment]

haha.. ada ke orang nak kasi hadiah dengan gores je.. haissss.. agak2 la kalau nak menipu..yang ditipu pun tak reti nak berfikir lagi bila orang cakap dia menang.. adoyaiii

Katakan sesuatu...

This Is A Do-Follow Blog