Home » , , , » Budak Comel Ditinggalkan Seorang Diri 2

Budak Comel Ditinggalkan Seorang Diri 2

July 17, 2010

Petang2 ni layan Home Alone 2 memang best. nak bersukan malas haha. tengok movie jela. korang, ingat x lagi dengan cerita Home Alone ni? xkan dah lupa kot. dah lupa ke muka comel si Macaulay Culkin tu? dengar2 dia pernah kena tangkap pasal bawak dadah dalam kereta. aisehh~! bikin hal la kau ni. baik kau stay jadi budak kecik. ;p


cerita dia dalam movie Home Alone 1&2 memang best. asek terpisah je daripada keluarga bila nak pergi bercuti. tapi yang buat lagi bestnya part dia pasang perangkap tuh. kreatif!! kalau dalam real life dia buat camtu, aku tabik spring lah~! boleh jadi contoh kepada budak2 kecil seantero dunia. tapi bila masuk part 3, dah tukar pelakon. agak2nya masa tu Macaulay Culkin dah besar kot. muka comel dah xdak~! hehe

aku selitkan kan sikit screen shot daripada cerita Home Alone 2 tu. bagi korang ingat balik. takut korang terconfuse dengan Home Alone plak. hehe layann~!







psst~! dah ingat ker cirita yang mana? ;p

4 komen bernas:

Zulfahmi said... [Reply to comment]

Haha,citer nie memng best giler la...dr 1 smpai 2 memang klaka budak 2.Kreatif giler.Slalu kne buli ngan abg die 2 kan,tp die yg kne grounded ngan parent diorg

echah mashuri said... [Reply to comment]

bdk ni cerdik tol..huhuh

zulkbo said... [Reply to comment]

salam..
citer ni mmg lawak
bila budak tu membuli
si penyamun bodoh 2 orang tu
he he..

xazryx said... [Reply to comment]

ahaah .org jahat tu abis kene teruk ngan bdk tu .best cite nih .

Katakan sesuatu...

This Is A Do-Follow Blog