Home » » Kaunter Pertanyaan..

Kaunter Pertanyaan..

July 16, 2010

eherm2.. assalamu'alaikum..


kalian, nak mintak pertolongan boleh? aku nak tanya ni. sesuai x kalau aku ubah template ni kepada 3 column. yg macam korang tengah tengok sekarang ni. aku plan nak letak banner korang kat sebelah kiri blog ni(sape2 yang berminat nak letak banner kat sini, letak je dalam komen entry ni). sebelah kanan macam biasala. shoutmix, etc..

err tolong eh.. tengah buntu nak susun macam mana hehe. kalau ada pendapat & cadangan, tersangatlah dialu2kan. TQ ;)

10 komen bernas:

earn money said... [Reply to comment]

great post

Parkcheek Chun Li said... [Reply to comment]

3 clumn ok...tp mcm afiq sndr tgk la....sempit kan...

nak letak banner sepjg2 nye ke atau ada scrollbar?

princeduyong said... [Reply to comment]

ermm..rasanya ok gak kalau btk macam ni...

CANTIK ANGGUN MENAWAN

RaMa2UnGU said... [Reply to comment]

hmm..ok jgak..
more organize..i think..
:)

norsaritanaini said... [Reply to comment]

ok je 3 column ni..

Afiq said... [Reply to comment]

@parkcheek huhu tula..tapi banner tu ingt nak marquee dalam scroll bar je..tapi kena cek brwser mane yg cmpatible..

@princeduyong,norsaritanaini,rama2ungu hehe thnkx u all..ni yg makin bersemangat nk guna 3 column ;)

Anishaway said... [Reply to comment]

cantikkk.

tp mulamula enter site blog si biru ni td nmpk mcm tak best, tp bler dah tenung lamalama... ok, cantikkk ! ade dvider tuk ads n info ! ;)

Afiq said... [Reply to comment]

@anishaway haha tq2..susahla cmni kalau nk kena tenung lame2 dulu hehe

sELipAr_biRu said... [Reply to comment]

ok je.... tp tak nampak sesak ke?

Afiq said... [Reply to comment]

@seliparbiru err nampak sesak kt mane ek?jujur je :)

Katakan sesuatu...

This Is A Do-Follow Blog