Home » , , » Siapakah Gerangan 'leya sizuka' ?

Siapakah Gerangan 'leya sizuka' ?

July 31, 2010

Assalamu'alaikum...

Penat haih hari ni drive pergi Bangi, ada tahlil & jamuan makan sikit dari jiran lama aku(lame rasanya x jumpa korang sekeluarga, teringat masa kocik2 dulu haha). balik je rumah, terus bukak laptop. aiyak, tenet lom bukak lagi. malas betul aku nak naik tingkat atas ni. last2 mintak tolong mak aku bukak kan ekeke...

Giler r Afiq balik2 terus bukak laptop. kot yer pun, berehatla kejap.. aku xmau~! rindu nak tengok blog. haha

Hari ni aku saja gatal tangan nak cek keywords dalam nuffnang... aik, sikitnye? penangan Benci Bilang Cinta pun dah berkurang. biasa banyak je orang search. huhu tapi yang aku pelik, siapakah gerangan 'leya sizuka'? kenapa tiba2 muncul dalam keywords aku?

klik untuk tumbesaran

Siapakah dia? siapaaaaa? aku x kenal langsung. adakah dia manusia atau nama tempat? adakah dia makwe Nobita????hurm.. terus aku google perkataan leya sizuka tu.. jeng jeng jengggg..

klik untuk tumbesaran

Zruppp!! keluar search list yang penuh dengan nama leya sizuka. 0o0o blogger rupanya. tapi betulkah apa yang aku cari ni? then aku try search dalam google images plak. yup! memang keluar gambar tuan rumah yang serupa. ini lah blog empunya si 'leya sizuka'..

klik untuk tumbesaran

Rasanya macam leya ni budak sekolah menengah kan? sebab ada target nak dapat 'A' dalam semua mata pelajaran, SPM. hehe so adik la eh.. apa2 pun jangan marah Afiq taw sebab buat review pasal blog kamu. x taw kenapa nama kamu boleh ada dalam senarai carian blog si biru. kalau x suka bgtaw eh... tapi xpelah. all the best k for your SPM(kalau x dimansuhkan la) ;)

psst~! macam2 yang keluar dalam keywords ni...

10 komen bernas:

padin said... [Reply to comment]

salam

hehehehehehe.... keyword terbang ke blog afiq hehe

sop said... [Reply to comment]

keyword sesat tuh..
bagus juga dpt, boleh dpt traffic free

cik Nemo said... [Reply to comment]

biaselah tu.. leya sizuka tu kamu kenal ke? hahaha~

suzie rahman said... [Reply to comment]

lor..sal suzie rahman xder ker? lbh krg je dgn leya sizuka..kn kn kn..lalala~

Hariz said... [Reply to comment]

Budak Sekolah Yang Menarik :P
10A dalam spm
hahaha
sesat2!

New Entry Prof-Hariz
Nuffnang Pilih Kasih

Afiq said... [Reply to comment]

@padin: haha terbang dari mane padin?ekeke

@sop: hehe kalau mcam tu bagusla hehehe :)

@cik nemo: haha masalahnya x kenal..nih first time nampak blog de..tu yg pelik hehe

@suzie rahman: haha nak jugak ke?kalau ade rezeki,ade la ek ekeke ;p

@hariz: hehe harap2 de dapatla capai target tu. aminnn~ hehe tang sesat tu yg aq pelik smpi skang..padin plak kate terbang ngaaaa~! ;p

suzie rahman said... [Reply to comment]

joke lol..hihi

xangonila!! said... [Reply to comment]

hahaha..dari atas sampai bawah gimik je..nice..;-)

Mar said... [Reply to comment]

dy msti ske punya coz wat entri psal dy,.he3,.

leya sizuka™ said... [Reply to comment]

suke suke suke. haha. thanks.

Katakan sesuatu...

This Is A Do-Follow Blog