Home » » Harap Maklum!!

Harap Maklum!!

July 20, 2010


habis je kelas tghari tadi, aku ingat nak singgah jap bilik madam *****. nak tanya pasal course registration. aku xle nak daftar langsung subjek dalam web. due date 25/7 ni. sampai2 je bilik madam, terpampang satu nota yang melekat di muka pintu. apa lagi, aku baca. n nampak menarik. aku pn amek gambar nota tu. haha sori madam.

aiii, marah ke? panjang bebeno tanda serunya hehe.. sape yang buat madam marah ni? korang ni pun, janganlah desak madam. itu semua UiTM punya hal. nak marah, marah UiTM. sebab UiTM kata sebelum ni result keluar 14/7. pastu 19/7. last2 10/8 plak. student mana yg x bengang. haha asyik2 delay memanjang. flight pn delay gak tapi xdela sampai berminggu2 ;p

ayat " Results recheck mungkin keluar 10/8" dan "Jangan tanya saya kenapa" tulisan tangan madam kat bawah tu best. x kan korang x paham2 lagi kot maksud madam? saya ok je madam nak tnggu result tu ;p tapi terbang gakla RM550 lol.... ~!

harap2 dengan kelambatan pengumuman keputusan ni, ada rahmat di sebaliknya untuk aku, insyaAllah.. aminnn~!

psst~! first day masuk kelas hari ni blur je pasal da sebulan lbey tinggalkan buku haha~!

13 komen bernas:

MiaSaidin said... [Reply to comment]

msa stdy dulu tak pernah wt recheck :p

PMOfficial said... [Reply to comment]

uitm haih...mls dh nk ckp psl uitm.....

Afiq Bukhari said... [Reply to comment]

@salmia hehe salmia pandai ;p

@parkcheek hehe marah btul parkcheek kat uitm ek.. ade kes ke?? :)

Unknown said... [Reply to comment]

sabar je lah!

Unknown said... [Reply to comment]

hehe...sbr je la k...lmbt2 ni mesti tanda2 nak dpt A...hehe

Zaer!! said... [Reply to comment]

hahaha..;-)

lulu said... [Reply to comment]

iyeker bukan u yg buat dia bengang..hahaa
result kuar lambat mesti ada sebab tu..=)

Afiq Bukhari said... [Reply to comment]

@anatasyea hehe sabar!

@bezbuddy hehe insyaAllah..aminn~!

@xangonila haha gelak ape? ;p

@casablander haha xnk caye sudah. ;p

Hariz said... [Reply to comment]

Xpe.. pelan2 kayuh.
kang nati okey la tuh :)

sweetsal said... [Reply to comment]

harap bersabar jer lah..dpt result mesti gempaq punya..don't worry..dh beli tiket flight ke..nk fly mane erk?

Anishaway said... [Reply to comment]

budak U pun memberontak juge en..
hehe

Unknown said... [Reply to comment]

kadang nak tension.tapi sabar je la kan.duppdapp.

Unknown said... [Reply to comment]

sian lex 2
tension
huhu

Katakan sesuatu...

This Is A Do-Follow Blog