Home » , » Macho Jejaka Blogger-Award

Macho Jejaka Blogger-Award

July 28, 2010

Assalamu'alaikum..

hehe macam2 award timbul sekarang ni. dari award memuji blog, sampai ler memuji blogger. hari tu dapat award blogger cute, kali ni dapat award 'Macho Jejaka Blogger' plak dari Dayat. apa2 pun, thankx to Dayat sebab bagi award ni kat Afiq. macho ke? xdela. biasa2 je. rupa bentuk muka ni anugerah Allah. siapa2 pun 'macho' di sisiNYA. amin~



tapi sebagai adat dan lumrah dalam dunia blog ni, bila dah dapat award kenala jawab soalan kan. hehe. soalan2 yang owner blog ni buat simple je. x banyak plak tu. senang sikit nak jawab ;p





Perasaan bila dapat award ni?
syukur alhamdulillah. thank again Dayat~! :)

Berikan award ni kepada 3 blogger macho lain
xangonila
Krole
padin


psst~! sapa nak buat award untuk...? pkla sendiri haha ;p

11 komen bernas:

xangonila!! said... [Reply to comment]

uishh!! bleh tahan la award ni..;-)

Farid MOFASAD said... [Reply to comment]

tahniah!

Parkcheek Chun Li said... [Reply to comment]

macho ar abg afiq...hahahhahahahaa

Parkcheek Chun Li said... [Reply to comment]

abang afiq macho la.....hahaha

Parkcheek Chun Li said... [Reply to comment]

macho ar......phewitttt..... *padahal* hhahahaha

Parkcheek Chun Li said... [Reply to comment]

macho...phewitttt

Afiq said... [Reply to comment]

@parkcheek: haha padanla payah nk komen..ekeke ;p

♥xaturen♥ said... [Reply to comment]

salam, tumpang lalu sini..
best tak dapat Award tu ?..

Parkcheek Chun Li said... [Reply to comment]

blog x terima perkataan 'macho' la...hahahahaa

Afiq said... [Reply to comment]

@parkcheek: haha sebab tula award tu tertulis perkataan 'blogger'..bukn blog ;p

Hariz said... [Reply to comment]

Tahniahhhh

New Entry Prof-Hariz
Langkah Ubati Senggugut

Katakan sesuatu...

This Is A Do-Follow Blog