Home » , , , , , , , » Celcom Xpax MTV World Stage - Buffered

Celcom Xpax MTV World Stage - Buffered

July 24, 2010

Alhamdulillah~! pergi satu, datang satu. paham x statement tu? hehe Blog Si Biru dapat lagi buffer dari Celcom & Nuffnang. kali ni pihak Celcom advertised pasal konsert MTV World Stage, Live In Malaysia 2010. aku kurang sikit pasal konsert2 ni. aku lagi suka tengok dalam televesen je. xdela sesak sangat kan haha


Aku ni pengguna setia Celcom/Xpax. padan la asek dapat message pasal konsert ni. pastu no wonder la iklan xpax ni asek berlegar2 dalam Blog Si Biru. aku da agak da yang aku akan dapat buffer lagi hehe. thankx to Celcom dan thankx a lot to Nuffnang juga sebab memberikan peluang dan still percaya kepada Blog Si Biru untuk menjadi pengiklan sementara bagi pihak korang.


Untuk maklumat lebih lanjut, sila layari "Channel [X]". x pun korang klik jer dekat gambar2 yang kat atas ni ;)

psst~! pada yang still x dapat buffer lagi, harap bersabar k. follow tips2 dari otai macam mana nak dapatkan buffer. :)

7 komen bernas:

zairie said... [Reply to comment]

nak kene gi tengok nie :D

my recent post:
MARI MENGUNDI PENGANTI PAUL THE OCTOPUS UNTUK WORLD CUP 2014

Hariz said... [Reply to comment]

<-- dh lama x buffering nie
pasaipa erk?


New Entry Prof-Hariz
Menutup Aurat Mengikut Syariat

cybernetic88 said... [Reply to comment]

haha. aku lme gila xbuff sejak pkai innity. dah curang biasa la T_T
btw congrat bro :D

Nur Hayaty said... [Reply to comment]

yaty pun br dpt BE Celcom ni gak..hehehe..alhamdulillah..=]

dunspeak♥ said... [Reply to comment]

wahh congrats ! ;)

miss loving said... [Reply to comment]

salam...
em....
tak berape paham ttg buffered nie..
nuffnang tu ape...
tadi banyak gak gi blog2 lain ader jugak klik DG dan nescafe...em..
kenape tu...mereka buat iklan sendiri ke untuk blog masing2...maaf afiq..
sya blogger baru..
sila beri tunjuk ajar

miss loving said... [Reply to comment]

http://info-healthinformation.blogspot.com/

ini almt blog saya...tq

Katakan sesuatu...

This Is A Do-Follow Blog