Home » , , » Apa lagi yang nak dikata?

Apa lagi yang nak dikata?

July 12, 2010

yeah~!! x yah percaya kat si paul tu pun aku memang da agak yang Spain leh menang. der, kemenangan 1-0 tu memang amat bermakna. sakit hati x Belanda punya 'kipas susah mati'? dalam minit2 tambahan dorang tambah kesengsaraan Belanda. haha try lagi k.

so apa lagi yang dikata? spain dah menang pun. habis da kan world cup. agak2 lepas ni stay depan depan tv lagi x kol 2-4 pagi? haha pasal si paul tu, kebetulan je de pilih spain. x yah nk percaya kat dia. syirik kot, amalan khurafat. kebarangkalian utk si paul tu betul ade 2 je. spain atau belanda. bagi kat aku pun, aku akan pilih Spain. baik korang percaya kat Tuhan dari percaya kat binatang. ;p

iniesta memang terbaik~!

psst~! lepas ni nak sokong ape plak?

12 komen bernas:

Nur Su'aidah said... [Reply to comment]

jumpa lagi holland :)

ice♥ice said... [Reply to comment]

ouh oranje..kamu mbuat sy sengsara.... T__T

Hamzah Ian said... [Reply to comment]

spain!! yess!!! haahhaa

jack said... [Reply to comment]

viva espana!

snowy said... [Reply to comment]

paul mmg hebat...

Sheera Razak said... [Reply to comment]

aku pun tak pecaya kat sotong tu

S.I.T.I said... [Reply to comment]

erm..nyampuk sket psl Paul tu..bapak sy ckp kemungkinan Paul tu ade jin kot.jin yg dijadikan allah utk menyesatkn lg manusia.kesahihannye wallahua'lam. ^_^

Afiq said... [Reply to comment]

@siti hehe mcm tula dugaan yg datang dari Allah utk menguji keimanan kita sbgai orang Islam.harap2 iman kita still kuat utk mnempis segala dugaan yg macam tu.amin~!

suri cahaya cinta said... [Reply to comment]

we..hooo spain menang hehhee..
minta link blh?

xazryx said... [Reply to comment]

ni semua da dirancang .hahah .

Afiq said... [Reply to comment]

@suri hehe backlink ek?leh ajee~ ;)

xangonila!! said... [Reply to comment]

xsempat nk tengok match ni semalam..

Katakan sesuatu...

This Is A Do-Follow Blog