Home » , , , , , » Sindrom Atas Talian

Sindrom Atas Talian

December 9, 2010

Wuuu..

Aku tak suka betul nak tempuh saat-saat macam ni...

Saat-saat yang teramat penting kepada seorang manusia yang bergelar pelajar...

Saat untuk mengetahui keputusan peperiksaan secara ONLINE...


Tapi..............


Dah la server slow...

Student berjuta-juta.. please tambah lagi 18 ratus server...

Student boleh kena heart-attack kalau setiap kali nak check exam result, kena nervous sampai nak terberak pun tak lalu...

Google

Harap-harap apa yang aku sedang nervouskan ni berbaloi...

UPDATE:
Patutla tak leh masuk langsung student portal UiTM, hanya untuk TESTING je.. cehh.. selamat blogger Ferd komen awal-awal. katanye,

to those yang da complete SuFo tapi system cakap still ta complete please check again after 9p.m sebab system akan update 9p.m ni. official result keluar esok pagi. td diaorg just testing display ok ke tak and skrg ni server da tutup.

Alahai, sapa la yang gatal mulut pergi hebohkan benda-benda yang hanya dalam percubaan ni. buat aku nerveous tak bertempat je *huhu pada yang dah dapat check result tu, tahniah aku ucapkan. korang dah tak payah nak serabut kepala otak memikirkan bila lah boleh LOG IN ni *haha

Psst~! ini rayuan seorang pelajar kepada tempat pembelajarannya...

Psst2~! insyaAllah kawan-kawan sekolej(yang pernah deal dengan aku) dapat merasa murtabak biskut.

26 komen bernas:

ferdaus al-adney razlan said... [Reply to comment]

dari member encik ferd.. die cakap:
to those yang da complete SuFo tapi system cakap still ta complete please check again after 9p.m sebab system akan update 9p.m ni. official result keluar esok pagi. td diaorg just testing display ok ke tak and skrg ni server da tutup. makenye..try esok aeh :) gut luck btw ..

Afiq Bukhari said... [Reply to comment]

@ferdaus al-adney razlan
la yeker? buat penat je nervous hari ni huaaa
anywaym thnks ferd untuk info ni :D

ferdaus al-adney razlan said... [Reply to comment]
This comment has been removed by the author.
suffer8zine said... [Reply to comment]

gud lux bro!

Terkini : Rumah Berbentuk Telur | 100 Manusia Paling Berpengaruh Di Dunia

cacing said... [Reply to comment]

hahhaa... biasa la tu... kalo dah lembab sgt, g je kat fakulti kutip result... heee~~~

AiDa AzRyN said... [Reply to comment]

hehe.. saboo j la.. :)

c.i.k.a.m.i.e.a said... [Reply to comment]

tension la seyh pasal result nie

ferdaus al-adney razlan said... [Reply to comment]

@Afiq Bukhari

welkem.. no hal.. ade info, kite share.. x gitu :)

Ain Zulaikha said... [Reply to comment]

hahahahaha gelak kan dia, gelakkan dia.. hahaha ok2.. sama la macm sy.. tp saya just nak tgk tarikh result kuar bila je.. hahaha

shada wentz said... [Reply to comment]

hehe afiq. gud lux! :DD

Afiq Bukhari said... [Reply to comment]

@shada wentz
thnks shada :D

Afiq Bukhari said... [Reply to comment]

@Ain Zulaikha
haha gelakkan orang yer..de pun same ;p sok la kot tarikh yg sebenar :D goodluck k :D

Afiq Bukhari said... [Reply to comment]

@c.i.k.a.m.i.e.a
taw xpe huhu

Afiq Bukhari said... [Reply to comment]

@cacing
haha fakulti tu jauh dari rumah bro..baik sabar je :D

J.M.R said... [Reply to comment]

ni cam sindrom down ni..serverdown...:-p

tehr said... [Reply to comment]

macam2 hal dunia maya ni
harap2 berbaloi

ASSOYFINGER67 said... [Reply to comment]

Moga berjaya dgn suksesnya..!

Burp said... [Reply to comment]

hahahha~ lek lek lek~ :P

LadyBird said... [Reply to comment]

lady tumpang takut..
kalau boleh lady xnak tengok pun result..
yang penting leh sambung seterusnya.. huhuhu
fobia..

tiqaa said... [Reply to comment]

aha. ape boleh buat. sabar je lah. saje je uitm neh. ahaha. gudluck ehhh :D

diana said... [Reply to comment]

semoga berjaya ye..

Cikbelog said... [Reply to comment]

gud luck afiq :)
konpem bedebar2 nak taw result nieh..hehe

Anonymous said... [Reply to comment]

http://wanwidget.com
salam afiq, tolong reply di web saya ok. Hai afiq, saya nak tanya sesuatu. macam mana nak buat exchange banner yang tersusun macam awak punya. boleh tolong ajarkan x. cuba awak tgk di web saya. berterabur. tolong bantu saya

fayafaya bintun kamil said... [Reply to comment]

salam alaik.. maan najah buddy :)

S..U..D..@..I..S said... [Reply to comment]

wpun debar kuat mana pun buat cool relax...boleh?

gud luck..

BezBuddy said... [Reply to comment]

ni mesti ko uitm ni kan?suhla uitm wat cek result pkai sms...td ak cek result pkai sms je..20sen...settle...hehe

Katakan sesuatu...

This Is A Do-Follow Blog