Home » , » Jom Jawab Survey Mudah!

Jom Jawab Survey Mudah!

December 13, 2010

Assalamualaikum semua.. jom jawab survey daripada blogger mah@mahu. senang-senang je soalannya..


Kat bawah ni screenshot diantara soalan-soalan dan jawapan-jawapan yang disediakan oleh empunya blog mah@mahuso kat bawah ni juga adalah jawapan-jawapan aku kepada soalan-soalannya...




1) Apakah jenama telepon bimbit yg anda gunakan sekarang? - Nokia


2) Apakah jenama komputer riba yang anda gunakan sekarang? - Compaq


3) Apakah jenama kamera digital yang anda gunakan sekarang? - Panasonic


4) Apakah saluran jalur lebar yg anda gunakan sekarang? - Streamyx


5) Apakah jenama pakaian yg anda selalu beli sekrang? Padini/PDI


6) Di manakah restoran/cafe yg selalu anda singgah untuk makan? - Mcdonald


7) Di manakan gedung membeli belah yg selalu anda kunjungi? - Giant


8)  Apakah saluran radio tempatan yg selalu anda dengar? - SinarFM


9) Apakah saluran TV tempatan yg selalu anda tonton? - Astro Ria


10) Apakah jenama pewangi badan yg anda gunakan sekarang? - Hugo


11) Apakah jenis majalah yang anda selalu baca? - Mastika


Okeh dah siap jawap. perghhh antara jawapan-jawapan yang disertakan, betul-betul di luar kemampuan aku. tapi aku tetap pilih jawapan yang aku perrrrrrrnah beli tersebut (walaupun jarang-jarang masuk kedai) dan yang paling penting, jawapan yang aku bagi tu semuanya betul.


Kalau nak jawab survey nih, meh masuk sini, Mudah Sahaja Hanya Jawab - [Pengumuman]


Psst~! tak susah pun nak jawab survey. tak sesusah nak menjawab soalan peperiksaan..

8 komen bernas:

najihah sahami said... [Reply to comment]

hahaha..terbaik r fiq..kang jumpe kat giant batu caves ek..heheeh

eiela said... [Reply to comment]

banyak jugak survey tuh. Mudah je kan, ABC je.

Latest Entri :
Takde Mood, Tak Tau Nak Buat Apa

Mah@mahu said... [Reply to comment]

Thanks sudi jawab servay ni nantikan keputusan servay yg akan dikeluarkan setiap minggu...

shada wentz said... [Reply to comment]

perghh..baju PDI. kaya si afiqbukhari ni. :P

Zetchi Henry said... [Reply to comment]

SEKALUNG TAHNIAH!
BLOG ANDA MERUPAKAN CALON TOP 5
KATEGORI ANUGERAH BLOG MESRA PENGGUNA 2010
SILA LAYARI LAMAN
http://www.zetchixy.blogspot.com
UNTUK MENGETAHUI KEDUDUKAN ANDA DALAM CARTA
BLOG MESRA PENGGUNA 2010
SEKALIGUS ANDA LAYAK UNTUK MEMBAWA PULANG TROFI ANUGERAH BLOG MESRA PENGGUNA 2010

Afiq Bukhari said... [Reply to comment]

@shada wentz
haha sekali je kot pernah beli baju brand tu ;p

Afiq Bukhari said... [Reply to comment]

@Zetchi Henry
thnks bro :D anugerah akan diambil :)

Anonymous said... [Reply to comment]

I just added your blog site to my blogroll, I pray you would give some thought to doing the same.

Katakan sesuatu...

This Is A Do-Follow Blog