Home » , , , , » Aksi Corner Baring Yang Terlampau

Aksi Corner Baring Yang Terlampau

December 10, 2010

Salam.. aku dah bosan gabra bagai nak gila menantikan result exam. so untuk menghilangkan sedikit kegabraan tu, meh layan video yang aku curi dari laman youtube.

Pada yang tidak lemah semangat, digalakkan untuk menonton video di bawah bersama ahli keluarga dan rakan-rakan anda yang lain.





Psst~! secara kesimpulannya, corner baringlah dalam litar.

12 komen bernas:

adrinaqamarina said... [Reply to comment]

wah, sungguh dapat menghilangkan gabra. haha

Firdani said... [Reply to comment]

pada yg tak lemah smgt: jgn tengok..:)

A.D.A.M. said... [Reply to comment]

huish. Sakit. -.-

Burp said... [Reply to comment]

perghh.. ade yg terbang.. ade yg terduduk.. klaka pon ade.. hahaha

mie said... [Reply to comment]

relx..
jangan gabra...

suffer8zine said... [Reply to comment]

fuhhh bro, boleh tahan video tu

Terkini : 10 Kereta Termahal Di Dunia Tahun 2010

Mohamadazhan hjDesa said... [Reply to comment]

nasib layan video ja, ingat ada test power kat jalan.hehe

nazirulhazwan~ said... [Reply to comment]

best dow. haha cm seronok plak tgk.haha

Seri Bahasa said... [Reply to comment]

paling best bila tahu kita dah lepas halangan merah. berbaloi apa yang kita usahakan selama ini tak sia-sia.

tehr said... [Reply to comment]

aku langsung tak dapat tengok
broadband aku sejuk dan lembab macam siput

encHIx laNDax said... [Reply to comment]

terrbaik lah!!

Solihin Zubir said... [Reply to comment]

ahahaha... mmg betul2 baring!

Katakan sesuatu...

This Is A Do-Follow Blog