Home » , , , , , » MALAYSIA BOLEH! 3-0!

MALAYSIA BOLEH! 3-0!

December 26, 2010

Assalamu'alaikum.. khas untuk Negaraku yang tercinta, Malaysia dan juga kepada pasukan bola sepak kebangsaan Malaysia.

Aku tak kisah malam ni Malaysia menang ke, kalah ke.. yang penting Malaysia dah pun berjaya menjejakkan kaki ke PUSINGAN AKHIR! untuk Piala AFF SUZUKI 2010. itu pun dah cukup untuk menaikkan nama Malaysia dalam arena bola sepak Asia, mungkin dalam dunia juga.


Google

MALAYSIA BOLEH!!! insyaAllah~! All the best wahai saudara-saudara senegaraku! tendang bola masuk gol k!


-----------------------------------------


TAHNIAHHHHH MALAYSIA!!!

- SAFEE SALI 2 GOL! minit ke-60 dan 72
- ASHAARI SHAMSUDDIN 1 GOL! minit ke-67


Psst~! bola itu bulat, macam-macam boleh jadi dalam masa 90 minit...

Psst2~! Malaysia ada harapan nak julang Piala AFF SUZUKI 2010 nih *yeah

Psst3~! 'malaysia cheat laser' - sepatutnya tak boleh buat camtu. suluh laser kat muka orang. kalau aku pun marah bila orang suluh laser. laser tu, bukannya torch light. sakit mata kot. buat malu negara jela wei. jangan ingat kita boleh jadi hero kalau buat macam tu. lagi mendatangkan kemarahan orang ade la.. apa-apa pun, gol malaysia bukan disebabkan laser :D

27 komen bernas:

Dark Chocolate said... [Reply to comment]

tak tau ar nk komen apa. tp nk komen jgk. yup ! malaysia boleh (he2, cik coklat tk pnh tgk pun, sebb tk minat :P

Amira is mira said... [Reply to comment]

semoga berjaya pada team Malaysia!

najihah sahami said... [Reply to comment]

semoga malaysia menang~~esok ley cuti...mandai je...hehehehe

adrinaqamarina said... [Reply to comment]

kalau ktorang tengok bola kat rumah ramai3 mst mama akan cakap statement bola tu kan bulat, mxm3 boley jadi

Cikbelog said... [Reply to comment]

go malaysia goo gooo..! hehe insyaAllah Malaysia menang :)

Anishaway said... [Reply to comment]

gol !!! Safee loveulahhh ! :D

shada wentz said... [Reply to comment]

oh muslim jersi 24 <3

ngeh3~

Tok Esah said... [Reply to comment]

yeah!!! tahniah malaysia...


suzuki cup 2010: Malaysia mengamuk di bukit jalil

rabiatul said... [Reply to comment]

Alhamdulillah. Malaysia boleh :)

misyamissyou said... [Reply to comment]

hoyeah! dah agak dah..indonesia 0..hehee smoga msia dpt score cm ni lg kat indonesia

zati-zt said... [Reply to comment]

yup2..
tahniah wat pasukan Malaysia..
jaringan gol memang cantik..
caya la..
keep it up..
:D

Anonymous said... [Reply to comment]

anjinggg looo semuaa... berani nya maen curangg...

alif said... [Reply to comment]

mlysia hebat bro

S..U..D..@..I..S said... [Reply to comment]

Tahniah malaysia ..
laser2 tu yg x best...kena ingatjuga nnt bertandang ke indon

Burp said... [Reply to comment]

haalaaa~ kecoh indon nih ( yang jenis kecoh ) dorang pon time lawan MY rituh pon suluh laser gk.. bnyak bunyi lak..

pe2 hal! padan muka! bwaklah telo balik indon! hahaha!

indon nk kena cari 4 gol nak menang.. susah tapi xmustahil.. chaiyok2 MY!! :D

Burp said... [Reply to comment]

@Anonymous

hahaha! ade sekor indon terlepas..

aibaks said... [Reply to comment]

tunggu la second round.. klu seri? penalti je la..

d_LA said... [Reply to comment]

Malaysia best..1st half rs cam bongek tp lepas kene laser ms 2nd half trus dorang sume attack..thumbs up malaysia !!

dEkaT Di hAti said... [Reply to comment]

best sangat tgk perlawanan bola semalam..hehe..tahniah buat pasukan malaysia..go go go..gome klate gomo..hehe

maCy said... [Reply to comment]

gol safee hasil hantaran mhli mmg cun! ;D

maCy said... [Reply to comment]

i love muslim ;D

Gayahspears said... [Reply to comment]

malaysia boleh.. shahrul boleh..huhu

SpaQue said... [Reply to comment]

Indonesia rebah di Bukit Jalil

Ujang9897 said... [Reply to comment]

terbaik...!!!!!!

Pendekar Berkuda said... [Reply to comment]

malaysia memang patut menang pun...tengok indon main macam ayam jalak patah kaki je...miahahaha...

Imzainieyzulkipli said... [Reply to comment]

tahniah malaysia!

tqaAwesome said... [Reply to comment]

yeah suke part malaysia menang bukan sbb laser.
tolongla takkan nak salahkan laser 100%. =.=
so childish >.< kan2? hehe

Katakan sesuatu...

This Is A Do-Follow Blog