Home » , » Flash Award From Creative Blogger

Flash Award From Creative Blogger

December 3, 2010

Salam.. apa khabar Malaysia? ohh aku terdengar satu berita yang menyakitkan hati dan telinga. minyak RON 95 pun naik harga lagi. agak2 kereta boleh jalan x kalau diisi dengan minyak tanah? huh better aku kumpul duit beli kereta solar. cahaya matahari tu free je Allah bagi kat manusia. tapi nak dapatkan device untuk mengumpul cahaya matahari tu, kena ada duit jugak.. hurmm.. manusia sangap duit lebih zzzz..

Berbalik pada flash award.. kebiasaannya blogger create banner untuk award dalam bentuk .jpeg, .png atau .gif je.. tapi aku respek sama ini blogger sebab rajin giler nak buat award based on flash.. aku mengaku 100%, yang aku x pandai langsung nak create something berasaskan flash. sebabnya malas nak belajar walaupun ada orang yang sanggup untuk mengajar.


kena tunggu lame sikit... tuan empunya yang suruh tunggu.

Blogger yang dimaksudkan ialah blogger Zai, tuan empunya kepada blog yang bernama Uikss??. pada siapa2 yang x kenal, silalah terjah blog dia yer.. kepada Zai, thnks again sebab bagi aku award nih. special kot~! :D

Psst~! teringat aku kat blog Ayeem Ayam.. kreatif.. Zai ni kira anak buah dia la kot.. betul ke?

11 komen bernas:

Syat0za said... [Reply to comment]

ahahaha, thanks Afiq sebab sudi ambik award tu ^_^

anak buah ayeem? haha anak tekak ade la.. O.o

najihah sahami said... [Reply to comment]

waa..mmmg santekk la fiq..
afiq..pasni semua rakyat malaysia pakat jalan kaki nak p mana..dunia kan makin ke belakang skang..huhuhu

ferdaus al-adney razlan said... [Reply to comment]

xreti gak gune flash2 ni.. adobe jahhh..hoho

apik pehe said... [Reply to comment]

huhu..mmg kreatif bebenor org yg wat flash2 ni..tp memerlukan masa yg agak lame jugak laa..huhuh

suffer8zine said... [Reply to comment]

heheh nice!

Terkini : Ini Fakta Bukan Auta

faizah said... [Reply to comment]

he3..blog ni mmg xde shoutbox eh?penat search..ha3

Iris Asli said... [Reply to comment]

kan bagus blogger macam ni. dedication =)

Afiq Bukhari said... [Reply to comment]

@faizah
adela, dalam ruangan iklan nuffnang tu :D

Belalang Hijau said... [Reply to comment]

baru tgh ari nih leh nmpk banner tue...
pg td x leh view...
nice dan pandai le sape yg buat tue

Gayahspears said... [Reply to comment]

Gayah pon tak pandai la afiq..hihi

NabiLLa NaSir said... [Reply to comment]

simple but nice =)

Katakan sesuatu...

This Is A Do-Follow Blog