Home » » The Best Follower 'Follow You Back' Award

The Best Follower 'Follow You Back' Award

December 30, 2010

Assalamu'alaikum readers..

Aku ingin merakamkan berjuta-juta penghargaan dan terima kasih kepada pasukan kebangsaan bola sepak Malaysia kerana telah berjaya membawa pulang piala kemenangan AFF Suzuki 2010. memang ini merupakan satu pencapaian terbaik buat Malaysia, dan oleh sebab itu juga, Perdana Menteri menghadiahkan negara Cuti Umum pada 31 Disember 2010. TAHNIAH MALAYSIA!!

Berbalik pada tajuk asal, afiqbukhari.com dianugerahkan lagi sebidang award yang yang diberi nama The Best Follower 'Follow You Back'. kali ni, award diberi oleh blogger fyezrahman. thanks a lot k. sebenarnya tiada paksaan pun dalam follow memfollow blog ni. kalau suka, follow lah. kalau tak suka, jadi silent reader pun dah kira baik sangat.



Psst~! hari ni nak kena setlekan road tax dan insurans(renew) kereta plak. pastu nak pergi subscribe broadband lagi.

17 komen bernas:

adrinaqamarina said... [Reply to comment]

wah semakin bz kan bila dah sampai ujung tahun ne~ :)

mst sume orang pon bz jugak~

Afiq Bukhari said... [Reply to comment]

@adrinaqamarina
Bz nak memulakan tahun baru plak hehe

ღ TeRU²bOzUღ said... [Reply to comment]

go go go #HarimauMalaya!

Aummm Aummm =)

taqie said... [Reply to comment]

moga allah mudahkan semua urusan afiq.amin :)

Haziq Yaacob said... [Reply to comment]

Demam hujung tahun :D

najihah sahami said... [Reply to comment]

waa..banyak nye nakkena buat,..hihi...afiq..lagi 3 haru cuti ni..huhu...afiq xseram ke nak masuk tempat baru?

aibaks said... [Reply to comment]

tahniah bro dapat award smart gini.. haha

nota kaki: awat ngan berokben lu? sakit ke?

suffer8zine said... [Reply to comment]

wahhh bro bz hari ni, pape pon tahniah pada fyezrahman

Terkini : Perjalanan Malaysia Sebagai Juara Piala AFF Suzuki 2010 | Senarai Juara Piala AFF Suzuki Terdahulu

Afiq Bukhari said... [Reply to comment]

@taqie
thanks taqie, insyaAllah :)

Afiq Bukhari said... [Reply to comment]

@najihah sahami
seram? hehe sebelum nak masuk umah baru, kenala tawaf bace doa dulu.. insyaAllah xde ape2 :)

Afiq Bukhari said... [Reply to comment]

@aibaks
haha bukan sakit, tapi baru nak subscribe. sbb sebelum ni dok guna streamyx je huhu

Afiq Bukhari said... [Reply to comment]

@suffer8zine
haha akhir tahun da nih :D

Mohamadazhan hjDesa said... [Reply to comment]

bestnya dpt award.hehe

aibaks said... [Reply to comment]

aku dengar streamyx paling ngancam.. ko nak try yang mane plak bro?

Izan Ishak said... [Reply to comment]

mmg smart award kali ni afiq...

moga dipermudahkan segala urusan ye afiq~

NuSaNa NoSa 91 said... [Reply to comment]

wahhh~~ dpt award.. tahniah!! ^_^
kami semua suke klu afiq bukhari follow blog2 kami.. hahahahahaha~ poning ekau kang.. ^_^

░♥si lampu neon♥░ said... [Reply to comment]

HEHEHEHE ... NAK FOLLOWW LAAA = )

Katakan sesuatu...

This Is A Do-Follow Blog