Home » , , » Facebook Fan Page Untuk AfiqBukhari.com

Facebook Fan Page Untuk AfiqBukhari.com

December 8, 2010

Salam semua. aku pasti ramai di kalangan blogger dan pembaca mempunyai akaun facebook sebagai medium untuk mengetengahkan sesuatu tulisan yang bersifat peribadi, pengetahuan dan segala maklumat yang boleh mendatangkan keburukan kebaikan.

Oleh itu, aku dengan rendah dirinya telah mewujudkan satu page khas untuk AfiqBukhari.com di facebook sebagai tanda mengikuti perkembangan semasa *lol walaupun outdated, aku tetap optimis dalam membuat sesuatu keputusan untuk kebaikan masa depan AfiqBukhari.com.


Ingin menyokong AfiqBukhari.com? SILA KE SINI - AfiqBukhari.com Facebook Fan Page

Kalau berminat, silalah 'like'. kalau tak berminat, aku tak paksa pun. yang penting, ikhlas dan berminat. sebelum terlupa, box untuk like page AfiqBukhari.com ni aku selitkan dalam page Exchange Banner & Chatbox. atau pun korang semua boleh terus klik icon 'Find us on Facebook' di ruangan sidebar.



Psst~! dah lama aku pasang niat nak buat facebook fan page ni. akhirnya tercapai jua. so sebagai permulaan, akulah orang pertama yang 'like' page AfiqBukhari.com *haha


Psst2~! aku terdengar desas-desus mengatakan yang kerajaan Malaysia nak haramkan Facebook. cehh aku baru je create fan page nih. zzz.. tapi kalau untuk kebaikan apa salahnya. tak mati pun manusia kalau tak ada akaun facebook.

19 komen bernas:

padin said... [Reply to comment]

aku LIKE

Afiq Bukhari said... [Reply to comment]

@padin
thnks padin :D

efa nur said... [Reply to comment]

waaahhh...like like...hihihi :)
bestnye..efa nk buat jgk tp try2 xberjaye..huhu
nk stdy tutorial 2 jap..thanx ya 4 sharing..heee :D

Afiq Bukhari said... [Reply to comment]

@efa nur
hehe okk.. thnks yer :D and ur welcome :)

bungakuning . said... [Reply to comment]

dah LIKE :)

cOnfuSeME said... [Reply to comment]

Like2...^_^

Izan Ishak said... [Reply to comment]

k.izan dah like jgk !

Gayahspears said... [Reply to comment]

da like :)

AiDa AzRyN said... [Reply to comment]

ok dah klik like.. ^^

najihah sahami said... [Reply to comment]

waa...afiqbukhari.com dah de kat fb..nak kena like bnyak2 ni. kang mish suh cugy like kan sekali. hahaha

RedBoys said... [Reply to comment]

wah2. dh fanpage. bgus2.
eh. betul ke psl kerajaan nak haramkan fb? aku pon baru je buat fanpage ni. kah2.

Tomato Gurl's Life said... [Reply to comment]

tahniah afiq...kena maju ke hadapan kan..eh header baru ek??cantik..mmg afiq ni kreatif la..

ye ke malaysia nak ban fb??hehe..kalau ye maybe utk kepentingan sendiri sbb tgk skang byk org guna fb utk platform menyuarakan pendapat...hehe...sekadar pendapat cik tom la ;P

Afiq Bukhari said... [Reply to comment]

@RedBoys
haha xtaw la red..ura2 je tu..

Afiq Bukhari said... [Reply to comment]

@Tomato Gurl's Life
hehe thnks cik tom. header tu Zaerr yang buatkan.. :D

hehe xtawla btul ke x berita tu cik tom..kita tunggu jela nanti :)

Syat0za said... [Reply to comment]

mnk buat jugak, tapi xnak..huahaua

Yanie J said... [Reply to comment]

da "like "..44kali yanie like.dasyat tol :P

Afiq Bukhari said... [Reply to comment]

@Yanie J
haha byk btul like ek ;p thnks yanie :D

Belalang Hijau said... [Reply to comment]

tahniah bro...
maju setapak lagi...jap nak g like...
hee

kulanz said... [Reply to comment]

tetap beri sokongan bro.. xda masalah..
rasanya bukan kerajaan Malaysia yang nak sekat facebook tu.. cuma cadangan individu tertentu..

Katakan sesuatu...

This Is A Do-Follow Blog