Home » , , , , » T-Shirt Design Competition - Disember 2010

T-Shirt Design Competition - Disember 2010

December 7, 2010

Masih ingat lagi dengan contest design t-shirt online?

T-SHIRT DESIGN COMPETITION - IMAGINASI DAN REALITI


Pemenang untuk bulan November 2010 sudah pun dipilih. dan pemenangnya ialah Muhammad Fikri Bin Omar. dan 2 lagi peserta dipilih sebagai penerima hadiah untuk design bertuah dan mereka adalah Mohd Marzuki Ahmad dan Omarulaill Azmi Bin Majid. tahniah diucapkan kepada para pemenang.

Tema Design untuk Disember 2010

Dan tema untuk bulan Disember 2010 ialah INTERNET. "Anda boleh menggunakan apa sahaja yang berkaitan dengan internet untuk imaginasi anda ke atas t-shirt. Sebagai contoh, anda boleh gunakan segala icon dan gambar yang berkaitan internet sebagai design anda. Pendek kata, apa sahaja yang terlintas di fikiran anda berkaitan internet, layak menyertai pertandingan design untuk bulan ini." So tunggu apa lagi? jom kerah otak untuk design something yang kreatif buat t-shirt bertuah anda. :D

Hadiah

Ingin aku tekankan sekali lagi, para pemenang akan menerima:

* Wang tunai RM 100
* Sehelai T-shirt dengan rekaan design pemenang itu sendiri.
* 10% hasil jualan online t-shirt tersebut (royalti atas jualan online)
* Gambar pemenang bersama T-shirt yang dimenangi akan diabadikan dalam blog ini dan website showroom khas yang akan diberitahu kelak.

Peserta/Design bertuah yang terpilih (2 orang sahaja) :

* Sehelai T-shirt dengan rekaan design sendiri
* 5% hasil jualan online t-shirt tersebut (royalti atas jualan online)

Hadiah/Ganjaran Khas :

Rekaan paling menarik dan meraih jualan online tertinggi sepanjang tahun akan mendapat hadiah khas iaitu percutian 3 hari 2 malam (pakej untuk 2 orang) di destinasi yang menarik.

SYARAT-SYARAT PENYERTAAN


T-SHIRT DESIGN CONTEST

8 komen bernas:

Tutorial Blog said... [Reply to comment]

congratulation to the winner ^_^

suffer8zine said... [Reply to comment]

wow! nice gile ni!

Terkini : 100 Manusia Paling Berpengaruh Di Dunia

Lelaki Ini said... [Reply to comment]

besh2!

tehr said... [Reply to comment]

tahniah kepada pemenang
aku bab2 design ni memang tak reti apa :(

Afiq Bukhari said... [Reply to comment]

@tehr
hehe xde hal la..aku just tolong promote je ni :)

JRY said... [Reply to comment]

ingatkan ko yg wat contest ni. haha. tp menarik. gua akan pikirkan utk join contest tu:)

Syat0za said... [Reply to comment]

tahniah kepada pemenang! :D

Afiq Bukhari said... [Reply to comment]

@JRY
haha gua tolong promote je :D join je bro..aku tengok ko macam berbakat :D

Katakan sesuatu...

This Is A Do-Follow Blog