Home » , , , , » Terima Kasih Follower Sekalian

Terima Kasih Follower Sekalian

October 27, 2010

Assalamu'alaikum semua.. sehingga ke hari ni, follower aku dah menjagkau ke seribu lebih.. satu pencapaian yang aku x pernah impikan masa aku mula2 berblog dulu.. dulu tersangat2lah naif, noob, buta kayu pasal blog ni.. apa maksud follower pun aku x taw.. maksud nofollow dengan dofollow, lagila aku xtaw..

Pada follower2 yang ku sayangi terutamanya follower2 aku sendiri, terima kasih banyak2 aku ucapkan di atas kesanggupan anda semua untuk follow afiqbukhari.com ni.. kepada blog2 yang aku belum follow, maaf ku pinta. aku sedang menggigihkan diri untuk menjadi follower anda semua.. jangan terasa hati yer kalau aku lambat *senyum

Dan semalam aku sangatlah terkejut sebab aku x follow lagi salah satu blog peribadi yang paling hebat di ketika ini, x lain dan x bukan, blog Ben Ashaari. *haha walhal aku selalu je tinggalkan komen kat blog beliau. macam mana la aku boleh lupa follow sedangkan blog beliau dah lama berada dalam list otai blogger aku..sorry bro ben.

Entry ni sebenarnya entry untuk meraikan follower afiqbukhari.com yang ke satu satu satu satu, iaitu blogger suffer8zine. thank you bro kerana sudi follow blog aku.. blog dia ni best. macam2 entry ada.. entry pelik2 plak tu.. memang aku suka nak membaca. template pun kemas. sedap mata memandang. tagline blog dia, Blog Kapal Karam No# 1 Di Malaysia. haha sempoi weh.. pada siapa2 yang nak terjah dia, terjah kat sini, suffer8zine territory.



Psst~! blog aku ni nofollow ke dofollow ek? - Tutorial Jadikan Blog NoFollow Kepada DoFollow

32 komen bernas:

Gayahspears said... [Reply to comment]

satu ja aku nak cakap afiq... aku suke n3 ko nih..
menarik doh...
name sufer nek siot kat n3 ko nih... terharu aku...hihi...

RAFHAN ~peace~ said... [Reply to comment]

congrats bro. sape tahu bro dapat jd mcm ZackZuhairi suatu hari nnti. Tapi ingat, dont judge a blog by its follower. Setiap blog ade keistimewaan masing2.. :)

belalang hijau said... [Reply to comment]

wah...
meriah nyer follower dia...
tahniah bro...
err, dah follow blog belalang belum?
wakaka gurau je bro...

najihah sahami said... [Reply to comment]

uwahh..tahniah fiq!!!
semoga terus maju lol..peace~

FareedSairi said... [Reply to comment]

ssama bro :)

Afiq Bukhari said... [Reply to comment]

@RAFHAN ~peace~
hehe insyaAllah..zack zuhairi tuuu..belas2 ribu follower de :D

btul2, dont judge a blog by its follower :D

Afiq Bukhari said... [Reply to comment]

@belalang hijau
haha belelang, baru je follow kekeke jgn mara yer,lupe la :D

Afiq Bukhari said... [Reply to comment]

@najihah sahami
sama2 mish. maju bersama haha :D

SyUhAdA said... [Reply to comment]

thnaih ek..
dh lbih sribu followers..

نورالجنة said... [Reply to comment]

waa..pe bende nih??

Afiq Bukhari said... [Reply to comment]

@SyUhAdA
thnkx syu :D

Kuman Chaos said... [Reply to comment]

1000 followers.. bst best..

kuman "18SX??.." Entry

LyNn HaMzAh said... [Reply to comment]

ramainya follower...tahniah la afiq...

Tomato Gurl's Life said... [Reply to comment]

tahniah afiq..cik tom memang suka singgah blog afiq sbb entry menarik dan yang paling penting afiq ni peramah!

Afiq Bukhari said... [Reply to comment]

@Tomato Gurl's Life
wuuuu sedey ni cik tom..terharu rasa :) thnkx yer support afiq selama ni hehe

Cik Jari said... [Reply to comment]

tahniah AB..bny tuh...lau sorang bg singgit..dh leh dpt ribu2 kan?

hheeh

Ellen said... [Reply to comment]

Tahniah Fiq...memang sepatutnya...tak der ka nak raikan nellen ni yang dah lama kenal tapi follower 1112...hahhaaa..tak ler..gurau ya...Afiq memang superb...

Afiq Bukhari said... [Reply to comment]

@Cik Jari
hehe xternilai la follower ni.. thnkx cj :D

Afiq Bukhari said... [Reply to comment]

@Ellen
haha lain kali ek ;p btw,thnkx nellen..afiq pun respect nellen sebab cepat je nellen naik dalam dunia blog ni :D

Izan Ishak said... [Reply to comment]

tahniah afiq!!! k.izan mmg salute pada blog yg dah cecah follower riban2 ni. mesti ada sebabnya org suka follow belog ni kan...

kalau k.izan, n3 afiq sempoi tp mantap. then layout template pun sgt kemas...i like!!

Afiq Bukhari said... [Reply to comment]

@Izan Ishak
aaa segan plak afiq bila kak izan cakap camtu hehe ape2 pun,kak izan n blogger2 lain jugakla yang menaikkan afiqbukhari.com ni :)
thnkx semuaaa :D

Lydia Miza(Aidyl Azim) said... [Reply to comment]

Tahniah afiq..suker masuk sini..byk yg LM blh belajar..yelah LM kan blogger br,tak tau apa2 lagi..

suffer8zine said... [Reply to comment]

bro, selagi blog kau berentri selagi tu aku tetap setia mengkomen, insyallah!! keep it up bro and THANX 4 this entri!!!

Afiq Bukhari said... [Reply to comment]

@Lydia Miza(Aidyl Azim)
hehe thnkx LM..harap x jemu masuk sini lagi yer.. :D

Afiq Bukhari said... [Reply to comment]

@suffer8zine
haha thnkx la bro.. ur welcome :D

tehr said... [Reply to comment]

wah, banyak tu, afiq
tahniah

MissXYZ a.k.a Abaikan said... [Reply to comment]

wahhh cayalah afiq =)))

darkbatman said... [Reply to comment]

aie stiap hari masuk blog suffer8zine 2.. dia agak rajin komen n ramah.. skjp jer dh 1k kan.hee

Afiq Bukhari said... [Reply to comment]

@tehr
thnkx mr tehr :D

Afiq Bukhari said... [Reply to comment]

@darkbatman
hehe itula..setakat ni, de xpernah miss lagi komen kat entry aku..mesti name dia naik..terbaik r..

hehe itula,kejap je masa berlalu. sedar xsedar,da nak setahun aq blogging..thnkx to aie gak..byk jadi inspirasi aku :)

zalin said... [Reply to comment]

follower dah banyak tu..hehehe..nanti akan bertambah lagi bro..teruskan blogging..blog ko ni best..suffer8zine tu selalu komen entri aku..hihi..bro ben pun dah jd follower aku..mcm x caye je..

Afiq Bukhari said... [Reply to comment]

@zalin
huhu thnkx bro..insyaAllah untuk ape yg ko ckpkan tu ehehe

Katakan sesuatu...

This Is A Do-Follow Blog