Home » , , , » Lady Gaga Artis Pertama Mencapai Angka 1 Billion Dalam Youtube

Lady Gaga Artis Pertama Mencapai Angka 1 Billion Dalam Youtube

October 26, 2010


Mark down another first for pop singer Lady Gaga, who goes into the record books as the first recording artist to reach one billion views on YouTube."We reached 1 Billion views on youtube little monsters!" she wrote yesterday in a Tweet to her 7 million followers. "If we stick together we can do anything. I dub u kings and queens of youtube! Unite!"
If you're handicapping how long her Ladyship can hang onto her cyber title, keep in mind that Justin Bieber is not far behind with more than 962 million views. sumber

Kalau guna google translate plak(english-malay),

Turun lagi pertama bagi penyanyi pop Lady Gaga Mark, yang masuk ke dalam buku rekod sebagai artis rakaman pertama untuk mencapai satu bilion pandangan di YouTube.
"Kami mencapai 1 pandangan Milyar pada monster kecil youtube!" dia menulis terakhir di sebuah Tweet untuk 7 juta nya pengikut. "Jika kita tetap bersama-sama kita boleh melakukan apa-apa yang saya menjuluki u raja dan ratu dari youtube! Unite!."
Jika anda handicapping berapa lama Puan boleh menggantung ke cyber judul nya, perlu diingat bahawa Justin Bieber tidak jauh di belakang dengan lebih dari 962.000.000 pandangan.



Psst~! artis paling pelik dalam dunia sekarang ni.. pakai baju daging la, baju kaca la, baju lembula *gelak besar tapi sebenarnya isu utama aku kat sini ialah kelucuan yang timbul bila guna google translate.. tergelak sorang2 aku bila baca ayat yang dah ditranslate tu.

11 komen bernas:

OrenLimau said... [Reply to comment]

oh!dulu layan lagu dia..
tpi pas pekung di dadanya terbuka...
tros mcm malas.hehe

LyNn HaMzAh said... [Reply to comment]

lagu2 lady gaga banyak yang best...lynn suka lagu bad romance...

Amy Syaquena said... [Reply to comment]

salam...

perghhhh!!! betapa famousnya dia ye..


jemput ke sinar raudah ye.

AiDa AzRyN said... [Reply to comment]

Haaa~ lepas ni dia bagai baju buatan tumbuh-tumbuhan pulak~ haha~

gnesop.com said... [Reply to comment]

mmg meletup sungguh gaga yer

Gayahspears said... [Reply to comment]

hahah... gaga ya..sampai ko translate..adess.. aku pon gelak bila baca yg ko translate tu... jauh terpesong...

z said... [Reply to comment]

guna google trnslte utk esaimen..hancoss! haahaa

Yuni Aisyah said... [Reply to comment]

dasyat betol 'si gaga' nie..hikhik....artis yg kontroversi, pelik, best n menimbulkan keraguan...huhu..

ayat translate tu x paham satu ape pon..hahaha...

MissXYZ a.k.a Abaikan said... [Reply to comment]

ahaha fiq miss rajin gak dok translate blog sendiri lawak nk mati ayat2 kt blog tu jadinye lalala

Afiq Bukhari said... [Reply to comment]

@MissXYZ a.k.a Abaikan
hahaha taw xpe.tah ape2 yg ditranslatenye ;p

Anonymous said... [Reply to comment]

If you are open to having a guest blog poster please reply and let me know. I will provide you with unique content for your blog, thanks.

Katakan sesuatu...

This Is A Do-Follow Blog