Home » , , » Nokia C3 - Buffered Dari Nuffnang

Nokia C3 - Buffered Dari Nuffnang

October 21, 2010

Lama betul aku x bercerita pasal iklan nuffnang yang selalu bertempek dalam blog afiqbukhari.com ni. dan lame jugaklah buffer baru x muncul. xtawla sebab apa, trafik semakin berkurang kot, tapi dah stabil balik rasanya. kalau nak tau kisah suka duka aku dengan nuffnang, masuk sini. *senyum gigi terkeluar

Ramai yang tanya aku, x nak try pasang iklan innity ke? arghh x nak aku, gila ke nak curang dengan nuffnang? kang x pasal2 status bersih aku sebagai seorang pencinta yang setia hilang camtu je. my status is always Glitterati. aku xkn biarkan status 'kehormat' tu ditarik, kecualila kalau ada kesilapan teknikal yang berlaku seperti sebelum ni. ramai blogger kehilangan status Glitterati disebabkan kesilapan teknikal. tapi dah ok dah,kan nuffnang? *senyum amek hati nuffnang

Terima kasih kepada blogger ultraman88... disebabkan air liur masin dari mulut beliaulah aku dapat buffer.. 'dapat buffer baru ke afiq? asyik melekat je iklan tu.' haha soalan tula yang selalu diajukan dekat aku.. kalau betul masin mulut ko tomen, alhamdulillah aku akan dapat buffer yang baru.. dan yeahh memang dapat pun! *senyum sehingga x terhingga. Terima kasih jugaklah kepada pihak nuffnang kerana sudi lagi menghulurkan buffer kepada afiqbukhari.com..


Buffer dari Alliance Bank Debit Mastercar dan DiGi Postpaid YP iPhone tu dah lama ada dalam senarai buffered earnings aku.. alhamdulillah, itulah yang dinamakan rezeki. berbalik kepada nokia C3, phone dari nokia ni macam best je.. bentuk seakan2 blackberry kot.. harga pun murah, lebih kurang dalam RM500-+ je.. siap ade WiFi lagi!! macam nak sambar satu ni.. telefon sony ericsson aku pun dah nak jahanam huhu


Nokia C3 Full Specs:

▪ 2.4 inch QVGA display
▪ 320 x 240 pixel resolution
▪ 262K colors
▪ Series 40 User Interface
▪ Full QWERTY keyboard
▪ GPRS/EDGE
▪ Opera Mini
▪ Wi-Fi
▪ 2 megapixel camera with 4x digital zoom
▪ Media Player
▪ Stereo FM Radio
▪ Built-in hands-free speaker
▪ 55 MB internal memory
▪ 8 GB expandable memory
▪ 2 GB MicroSD card included
▪ 3.5mm headphone jack
▪ Bluetooth 2.1 with EDR
▪ OVI Chat
▪ OVI Share
▪ 7 hours talktime
▪ 20 days stand-by time

Psst~! jeles jugak dengan blogger2 yang dapat buffer sekali 3-4 serentak.. apa2 pun, rezeki masing2. bersyukurlah dengan apa yang kita dah dapat. thank you NUFFNANG!

35 komen bernas:

suffer8zine said... [Reply to comment]

fuhhh tahniah bro! hp baru jadi buffer tu


Terkini : Pancing ikan piranha gergasi

DaHLia said... [Reply to comment]

BE sis dah abis..
skrg xde BE...hehe
rugi lak trafik...huu

Afiq Bukhari said... [Reply to comment]

@suffer8zine
haha ur welcome2..mcm smart je phone ni.nk sambar satu r :D

Gayahspears said... [Reply to comment]

afiq.. jeles kelihatan d raut wajah ku cemburu padamu~wakakakantoi.. ayat xley blah..
tahniah beb..

Afiq Bukhari said... [Reply to comment]

@DaHLia
hehe sayang tu da xdapat be..tapi trafik blog sis kalau xde be pun dah best :D

Afiq Bukhari said... [Reply to comment]

@Gayahspears
haha saatmu akan tibe jua nnti ;p thnkx beb :D

mAsHiMaRo said... [Reply to comment]

alaaaaaaaa.....
sekarang jaman kejelesan mm tak dapat BE baru...
tapi tape 3 sedang berjalan:)
tahniah fiq!!

p[A]n[A]d[O]L said... [Reply to comment]

huh!
j.e.l.e.s aku..

Ciklinn said... [Reply to comment]

belikan akak ko ni seketuiii

Afiq Bukhari said... [Reply to comment]

@mAsHiMaRo
haha 3 tu be sedang berjalan..jeles apenye ;p

Afiq Bukhari said... [Reply to comment]

@p[A]n[A]d[O]L
ekeke ko pasang innity,mmg r xdapat ;p

Afiq Bukhari said... [Reply to comment]

@Ciklinn
hehe kalau ade duit lebih afiq belikan akak saketuiii k :D

bungakuning . said... [Reply to comment]

bestnya dapat buffered . jeles i . hukhuk (:

CiK QiQi said... [Reply to comment]

tahniah3 afiq..hehehehe...qiqi pon bru dpt 1 smlm...alhamdulillah NUff sudi bg lg=)

MOFASAD said... [Reply to comment]

gua dapat gak buff 2.. sekarang ada 9 buff gua hidup..

nak wat entri gak ke?

apyz's said... [Reply to comment]

alhamdulillah...semoga dpt lebih bnyk BE lagi...

My MiRa said... [Reply to comment]

afiq...mira ni still naru lagi...macam mane kite nak dapat buffered tu??? kena orang klik nuffnamg je ke?baru kita dapat??tak faham..tapi mira ade nuffnung

Panas2hot said... [Reply to comment]

mantop!!!!

currentlife2u said... [Reply to comment]

tahniah...good BE..

LyNn HaMzAh said... [Reply to comment]

best betul la dapat BE...lynn nie BE x bergerak2 pun...huhuhuhu...

Afiq Bukhari said... [Reply to comment]

@MOFASAD
lu xyah buat da der..orang lamo.. aku baru nk naik sikit2 ni kejar lu..

Tomato Gurl's Life said... [Reply to comment]

tahniah afiq..lepas baca entri afiq ni..ciktom saje tgk nuff cik tom..yeay..ciktom pn dpt be yang sama cam afiq..happynye..lama dah xdpt be..huhu...

Afiq Bukhari said... [Reply to comment]

@My MiRa
eh, bukan soh orang klik iklan. tapi kena naikkan pages view, trafik kena mantap dan stabil.. baru nuff akan kasi buffer..

try bace ni ---> Top 10 Helpdesk Questions

Afiq Bukhari said... [Reply to comment]

@Tomato Gurl's Life
hehe cngratz cik tom :D

Darkbatman said... [Reply to comment]

hah ade pun box.. nokia 2 mcm mahal kan afiq..hee.
penah dpt rm400++ bulan lepas utk 1 be..makin lame makin byk be kan.heee

Afiq Bukhari said... [Reply to comment]

@Darkbatman
humang aihhh 4 rat tuuuu adehh boleh sambar sebijik phone nokia c3 haha
harap2 leh ikut jejak ko..btulla..makin lame makin byk be yg melekat :D

gnesop.com said... [Reply to comment]

tahniah..
memang masyuk la afiq..
jeles x3 huhuhu

moga terus mendapat BE yer

Afiq Bukhari said... [Reply to comment]

@gnesop.com
hehe afiq doakan bro pun dapat jugak be tu..bia sama2 masyuk :D

::sherry:: said... [Reply to comment]

cecece.. orang tu dapat BE. cecece. ;D
cecece.. dok senyum lebaq2. cecece. ;D
cecece.. cecece.. ;D

macam lagu tak ? haha.. Sory sory merepek sikit.
jiwa kacau. haha. btw, congratez !! =D

cikmin said... [Reply to comment]

tahniah afiq...ada masa terluang ni singgah jenguk teman2 jap..tapi rasanya tak leh lama...banyak order beger..huhuhu...

MissXYZ a.k.a Abaikan said... [Reply to comment]

wahhhh klu afiq buat contest bg adiah cenggini msti meletopppppppp

tahniah dpt BE =)

Jelly Beku said... [Reply to comment]

wah mesti popular kan blog nie sebab dapat banyak BE...jelly join blg u k hope u dont mind

Afiq Bukhari said... [Reply to comment]

@Jelly Beku
eh,joinla..afiq lagi suka heee

Ishak said... [Reply to comment]

congrats bro. lepas ni bolehlah belanja

eLL said... [Reply to comment]

tahniah ... kipidapppp

Katakan sesuatu...

This Is A Do-Follow Blog