Home » , » Chapalrela Punya Lawak - Part 1 & 2

Chapalrela Punya Lawak - Part 1 & 2

October 22, 2010

Sorry yer pada yang x dapat tonton video bawah ni.. cuba2la bolehkan *senyum

Chapalrela Punya Lawak - Part 3 & 4

Kredit untuk infinitesane











Psst~! aku memang suka tengok cerita2 lawak ni..x kirala omputih ke, melayu ke.. yang penting boleh buat aku ketawa sorang2 *gelak besar

Psst2~! Johan ngn Zizan ni boleh tahan lawak gak.. yeah antara pelawak2 yang aku suka.. x salahkan? support lawak melayu beb.

16 komen bernas:

Ellen said... [Reply to comment]

wakakakak..memang lawak kan mereka..tapi ellen suka plak Raja Lawak yang terbaru tu...sempoi!!

belalang hijau said... [Reply to comment]

chapalrela mmg terbaek lah...
lawak giler citer tue...
hee

apik pehe said... [Reply to comment]

huhuh..aku suke gak citer ni..suke zizan..lawan dia sempoi..

suffer8zine said... [Reply to comment]

x leh blah lawak!

Kasi Pecah :P

Tomato Gurl's Life said... [Reply to comment]

lawak..ciktom suka zizan..tang hidung dia tue..hahaha

Afiq Bukhari said... [Reply to comment]

@Ellen
hehe yang mane nellen?yang baru ni afiq kureng sikit..de kena yang pertama jugak best ehehe

Afiq Bukhari said... [Reply to comment]

@Tomato Gurl's Life
haha terpikat la tu ;p

ASSOYFINGER67 said... [Reply to comment]

ingat apiQ (gaya Fadilah kamsah)insan yang cemerlang..hak..hak..hak...kelakar betul...huhu(aku xder astro..tu aku tak tau....bagi aku..aku suka cerita melayu dan jarang tengok cite ongputih..aku suka drama dari filem fasal aku nak rilex..malas nak buat atak aku tranlate..aku nak rilek,cool,gelak ker..nangis ke mana yg patut....cooollll

Afiq Bukhari said... [Reply to comment]

@ASSOYFINGER67
haha same r ngn apiq ekeke suke giler kalau citer yg byk buat kelakar ni.. leh berdarah hidung pasal kelakar sangat ;p

darkbatman said... [Reply to comment]

haha.. pandai je ko.. mane la ko cr cite lawak2 cmne..

Aretikz said... [Reply to comment]

Part Johan jd Dr Fadzilah Kamsah tu yg wat aku gelak juga.. haha..

@tiF said... [Reply to comment]

lembabnye tenet... aish...

Cik Jari said... [Reply to comment]

ala..tak boleh bukak la yg kat atas nih..tapi kan, cite tuh mmg lawal..lawak sengal lak tuh...ad satu babak tuh,mak tiri zizan tuh suruh potong rumput guna ketip kuku kan?? haha....lawakk2

HealthCare said... [Reply to comment]

lawak yg xkering gusi wkakaakaka...~

Anonymous said... [Reply to comment]

Assalamualaikum buat semua...

Terima kasih kerana sudi berkongsi jiwa dan rasa walau sekadar berlawak jenaka... walau tidak sepenuh rasa dan jiwa saya diterjemah untuk anda semua ketawa... akan ada makna setiap kata... wasalam...

Berkarya untuk anda semua...

Aisu Raziy - Penulis skrip "Chapalrela"

Afiq Bukhari said... [Reply to comment]

@Anonymous
waalaikumussalam.. terima kasih juga kepada saudara kerana membuatkan kami ketawa, saya memang suka cerita chapalrela. :D thniah :D

Katakan sesuatu...

This Is A Do-Follow Blog