Home » , » Cute Blogger Award

Cute Blogger Award

June 30, 2010

Assalamu'alaikum

Alhamdulillah! Blog Si Biru dapat award lagi. kali ini daripada Cik Yann. Award 'Cute Blogger Award'. tapi kan tengah musykil ni. award ni untuk 'blog' ke atau 'blogger'? haha xkisahkla. janji dapat award.

Award kali ni tanya soalan yang betul2 berkait rapat dengan personal Blog Si Biru. Antara soalan-soalannya:

  • Apa nama blog kamu dan kenapa letak nama itu? - Nama blog saya ialah 'Blog Si Biru'. kenapa? kerana saya memang suka warna biru. damai dan tenang bila tengok warna biru, xlupa juga kepada cik Hijau. ;p
  • Jelaskan kenapa, bagaimana anda boleh dapat idea nak letak URL blog anda? - Semuanya berpunca daripada saya yang memang suka kaler biru. tapi sebenarnya, sebelum ni, blog ni bernamakan 'Hari Baru'. disebabkan ramai yang dah menggunakan nama Hari Baru, saya terpaksa tukar url kepada Blog Si Biru.
  • Bila blog anda mula beroperasi? - Disember 2009
  • siapa follower pertama anda? - Alamak! macam mana nak taw ek? lupa la. dah cek kat dashboard tapi xde function untuk cari the first follower. huhu sorryyyyyy.
  • Ucapan anda kepada si pemberi award - Kepada Cik Yann, terima kasih banyak2 kerana sudi memberikan award ni kepada Blog Si Biru. Tanpa anda, siapalah saya. xlupa juga kepada yang lain. ;)
  • Tag 9 orang yang anda rasa patut dapat award istimewa ini -
~ zee

12 komen bernas:

zee said... [Reply to comment]

hehe.thanks afiq! :)

Yuni Aisyah said... [Reply to comment]

award dr afiq lg..thanx ya..=))

nairaariaa said... [Reply to comment]

mmg cute...wink...

Afiq said... [Reply to comment]

ur welcome :D

si[jari] telunjuk said... [Reply to comment]

saya pon suka biru..:))

tahniah2..dapat award berprestij ini..

BezBuddy said... [Reply to comment]

perghh...jd org 1st tu...hehe...tq afiq...tocey3

maCy said... [Reply to comment]

yuhuu.. mekaseh.. ase bangge diri plak dpt award dr blog biru2 ni..hehe

farysa said... [Reply to comment]

thnks ntk award ni
=))

Afiq said... [Reply to comment]

@farysa ur welcome :)

Wanie said... [Reply to comment]

blogger yg cute..:)
thanks afiq ^_^

ros said... [Reply to comment]

slm..blog si biru..k ros singgah ye..sori..k ros tak eh reply kat shoutbox tuh..skrin laptop ciput sgt..hu2...singah2lah selalu...

ros said... [Reply to comment]

k ros singgah...

Katakan sesuatu...

This Is A Do-Follow Blog