Home » » Follower yang ke-300!

Follower yang ke-300!

June 2, 2010

Assalamu'alaikum.

kali ni just entry suka2 je. suka sebab follower untuk blog hari dah mencecah sehingga 300! bagi aq itu satu pencapaian yang cukup bagus dan bermakna bagi Hari Baru. so untuk menghargai follower yang ke-300, entry ini khas untuk tuan punya nombor bertuah 300, iaitu "Awatif Akmal".

ok meh aq terangkan sket pasal blog ni. header blog ni ade gambar baby yg sangat comel[kalau korg xpercaya, tryla tengok sendiri]. dan warna tema untuk blog ni plak 'pink'. hurm tu je yg aq dapat detailskan kat korg. nak taw lebih lanjut, korg lawatla blog de, Awatif Akmal.

Pada empunya blog, thankx sesangat kerana sudi memfollow blog Hari Baru. dan x lupa juga pada yang lain kerana sentiasa hadir memeriahkan lagi Hari Baru. TERIMA KASIH DAUN KELADI. ADE MASA DATANGLA LAGI :)

2 komen bernas:

peaNut said... [Reply to comment]

alaaa....saya terlambat ckit je...i'm the 301..huhu

Psychaoez said... [Reply to comment]

@peaNut hehe thnkx juge..follower yg ke berapa2 pun xkisah..janji leh selalu berblogwalking :)

Katakan sesuatu...

This Is A Do-Follow Blog