Home » , » Kepala Baru

Kepala Baru

June 20, 2010

Assalamu'alaikum.

huhu penat seharian hari ni mencari idea nak tukar header baru Blog Si Biru nih. penat weyh! tapi bukan aq yg buat, adikku perempuanku yg tolong menyiapkan semuanya. aq just cari gambar je pasal aq pun bukannya mahir sangat dalam bidang edit-mengedit gambar sampai ke tahap pro. haha

adik aq ni mmg pandai dalam edit gambar. pandai guna tools dalam photoshop. so bila da pandai, semua benda yg xmustahil akan jadi mustahil. hehe so aq nak tanya pendapat korang semua, header baru Blog Si Biru ni ok x? apa pendapat mata korang. aq xnak pendapat korang. pendapat mata korang yerr. hehe xkisahlah pendapat sapa2 pun. aq nak pendapat dan komen jer. ;)

hurm aq lupa plak yg hari ni Hari Bapa kan? hehe abah! selamat Hari Bapa yg ke-23! bulan ni je abah dah sambut 3 sambutan yg bermakna dalam hidup abah kan. hari jadi, ulang tahun perkhawinan dengan hari bapa. fuiyooo! best tu. hehe moga bahagia selalu dalam hidup. amin~

so itu jer yg aq nak ngomel dalam entry kali ni. sekian.

10 komen bernas:

SheY PuLL said... [Reply to comment]

lawanye...blog niew...

♥PrinCeSs KellY Eun♥ said... [Reply to comment]

pendapat mata saya>>...cantik sangat kepala blo0g tuh..terserlah kebiruan encik spek biru..sejuk jugak mata memandang..acecehhh..^_^v

Afiq said... [Reply to comment]

@epul haha tq..bese2 je..

@princess eh,encik ni xpakai spek hehehe thnkx ek..selamat ade yg suke..jenuh nk mengedit haha :)

budak hitam said... [Reply to comment]

cantik.. nampak kemas n smart.. :)

Afiq said... [Reply to comment]

@budak hitam hehe alhamdulillah thnkx :)

padin said... [Reply to comment]

afiq, walaupon aku ni agak buta seni, tp pandangan mata aku ni tgk, header ko cantik.. tenaaaaannnggg gitu hehe..

Afiq said... [Reply to comment]

@padin huhu thnkx bro..ni pn hasil titik pluh adik aq sndri. de yg byk timbulkan idea,aq just bg pndapat je hehe

Kaito said... [Reply to comment]

lawa, cun ,mantap....lagi colour dia lembut je...tak terang sangat....sedap mata memandang....

hudhud said... [Reply to comment]

cantik la header baru ! :D

fatin hanani said... [Reply to comment]

cantik2 weeee
sohh adik awk ajaq fatin guna tools hahaha
xreti sgt
tp blh la edit sikit2 gna phtoshp 2..
bolh x??? heeeee :P

Katakan sesuatu...

This Is A Do-Follow Blog