Home » , » Shoutmix Main Polis Entry

Shoutmix Main Polis Entry

June 24, 2010

Assalamu'alaikum..

'polis entry,want to jaga, polis mati pencuri jaga'. best woo permainan ni masa budak2 dulu.. huhu aq xtaw korang tertanya2 ke x mana perginya kotak jerit aq. xhilang pun. aq saje je sembunyi2kan dia. haha ada je kat sebelah kanan blog ni. macam kat dalam blog orang lain jugak. aq xnak semakkan lagi blog si biru. aq nak menyenangkan korang semua yg membaca blog ni. (TQVM!) :)


aq jumpa tutorial nak sembunyikan shoutbox ni kat dalam blog 'mari bina blog'. ni ha link de ---> Memasang auto hide Shout Box pada sisi kanan blog


aq terbaca kalau kita hidekan shoutbox ni, leh lajukan lagi page loading blog kita. betul ke? so, untuk korang semua, aq hidekan dia. korang jentik je shoutbox tu. nanti dia keluar pelan2. macam (pokok ke bunga) semalu dia keluar. haha dengan tertulisnya penjelasan tentang ke mana hilangnya shoutmix aq dalam entry kali ni, aq harap korang xmenggagau mencarinya yer hehe sekian.

5 komen bernas:

En iLham said... [Reply to comment]

thanx for da tutorial
nant sy cuba buat
hehe

dLa said... [Reply to comment]

thanks share tutorial tu.
btw,header lawa. sjuk mate memndang :)

Afiq said... [Reply to comment]

ur welcome guys ;)

Captain said... [Reply to comment]

SALAM AFIQ

THANX BANYAKX

JAZAKALLLAH KHAIRAN

Afiq said... [Reply to comment]

@captain wsalam, sama2 captain.. ilmu sepatutnye dikongsikan bersama :)

Katakan sesuatu...

This Is A Do-Follow Blog