Home » , » Berharap..

Berharap..

June 14, 2010


ouch! tajuk entry tu macam aq da give up jer. xdela. aq masih muda, berumur dalam linkungan 6 tahun. besela tu kan muda2 kanak camni banyak mengeluh. mengeluh sebab xkenal sangat erti kehidupan. erti kehidupan yg sejati dan abadi. eh! tu 80 tahun lagi dowh baru merasa kehidupan yg hakiki. bawak2 bersabar wahai insan yg bergelar Afiq.

huhu merepek bagai nak rak intronya. aq cuma terkilan sebab keputusan SPM ku xmemuaskan. aq sangkut satu paper wahai Cik Roslinaku sayang. harap2 dirimu menghalalkan segalanya2 apabila keputusan penyemakan semula keluar nanti. aq da xsanggup nak mengadap bangunan oren tu berhari2. aq ingin meminta maaf sekiranya aq terkasar bahasa dengan dirimu. ye aq taw. aqla orang yg kena marah pada hari pertama kelas sebab xdengar kata. miss soh dok depan, aq amek kerusi yg kat depan kelas pergi duduk belakang. haha sorry miss! bukanku sengaja nak buat begitu, cuma aq tersalah dengar sebab masa tu kelas penuh. dan xnak menggangu konsentrasi miss tengah mengajar.

akhirnya ku xlepas jua paper mu. hari ni aq datang ke sekolah dengan berbekalkan semangat yg kental untuk mengisi nota2 membuat penyemakan semula paper miss. ingat nak jumpa miss. tapi miss plak pergi bercuti ke Australia. tapi xpe. saya taw miss xmarahkan saya da. kita seri miss kan? 0-0? hehe harap2 begitulah. moga miss selamat di Australia. bercuti dengan gembiranya disana.

ku harapkan keputusannya nanti menggembirakan diriku, umi dan abah. aq dah berusaha. yg tinggal hanyalah bertawakal dan berdoa selalu kepadaNya. amin~

thnkx to Miss Syatila & Mdm Husni kerana sudi untuk tolong menyiapkan thesis ku tadi. kepada kakak kerani dekan, thnkx juga sebab memberikan senyuman yg paling manis tatkala melayan stundent2 cam aq nih. dan x lupa juga kepada si udang yg banyak menemani ku. aq just nak air kosong je dude! haha thnkx u guys!

1 komen bernas:

GombakMali said... [Reply to comment]

udang ko kate...kong haja.. hahahaha..
xper2.. lepas nyer tuh.. insyaAllah~ :D

Katakan sesuatu...

This Is A Do-Follow Blog