Home » » Siapa Salleh Gregor Samsa?

Siapa Salleh Gregor Samsa?

August 15, 2010

Assalamu'alaikum...

saapakah gerangan 'salleh gregor samsa' ni? tiba2 femes dalam carian enjin. sampai dalam blog aku pun dorang cari padahal aku x tahu menahu langsung pun pasal de...

godek godek godekkkk....

nah kau terjumpe artikel pasal budak ni dalam blog MOFASAD. First dalam carian tu.. 0o0o0o manusia yang xde pegangan agama rupanya.. siap nak cari 30000 pengikut lagi dalam facebook n nak buat kitab baru... tarikh kiamat 2015? haha pandai ko set time kiamat. kelako la ko ni...

memang kenala dengan zaman sekarang ni.. semalam aku ada post mengenai 'Melentur Buluh, Biarlah Dari Rebungnya'.. nahh, sangkut paut dengan kes dia ni rasanya.. huhu

klik untuk tumbesaran
apa2 pun, selamat kembali ke pangkal jalan.. orang x paksa ko pun soh puasa, tapi tu adalah kewajipan kita sebagai orang Islam, kenala berpuasa. jangan  nak memberontak x tentu pasal. fikir dulu sebelum memulakan sesuatu.. kan da kena 'tembak' dengan masyarakat. bersihkan hati tu.. xkisahla sekarang ko agama apa pun.. muhasabah k.

psst~! apo laei nak dikato, budak2 zaman sekarang macm ni la.. huhu

20 komen bernas:

Khairul Azmi said... [Reply to comment]

huhu...
pelik bebenar...
dah bnyk yg nsk buat ajaran sendiri..
xcukup agaknya dgn agama yg dah ada skang ni...
ish2...

usop said... [Reply to comment]

ermmm tiba-tiba dia ni glamerkan, pelik memang pelik, apa-apa pun bukakanlah pintu-pintu hati mereka yg dalam kegelapan

yong_liza said... [Reply to comment]

ni la akibatnya pgangan agama y ada x kukuh..

GombakMali said... [Reply to comment]

ksian ngan bdak2 yg camnih.. dorg pkir dorg dh pandai tapi bodohnyer still bertingkat-tingkat.. dh murtad dh bdak tuh ak tgk... ksian.. nama dh elok.. nama nabi.. salleh.. tapi prangai cam haram..

RedBoy said... [Reply to comment]

macam2 la diaorang bdk2 ni.. makin kuang ajou dan x mengaku islam.. teruk betol.. malas nk komen pnjng2.. huhu

misyamissyou said... [Reply to comment]

dia ni islam ke tak? umo bpe tahun? kalau tak islam sy tak kesah..tp siap menghina tu sy xleh trime la..and all those of his friends..makes me wanna puke la..naseb je bln pose ni..

kalau tak islam pun, fikiran sungguh cetek..sila benam muka anda(budak tu) dalam pasir sana..

FloEllen said... [Reply to comment]

adoii ada juga manusia spt ni kan cufiq...nanti nelen g cari maklumat psl ni..sound menarik nak tau ni..hehee

Yuni Aisyah said... [Reply to comment]

ya ALLAH ada gak manusia yg buta hati camnie.??huhu..sedinyer..apa nak jd la..

blogresipi said... [Reply to comment]

Suka dengan header blog afiq. unique.

Afiq said... [Reply to comment]

@blogresipi hehe thnkx yer :)

belalang hijau said... [Reply to comment]

itula masalahnya klu rase diri sendiri dah pandai and tau serba serbi...sedangkan yg bijak pandai pun hari2 masih lagi learn benda2 baru dalam idup dia...ni budak ingus mleleh pun xabis lagi tp dah dabik dada...

soal agama jgn d buat main...

Cik Jari said... [Reply to comment]

astagfirullah al azim....

Afiq said... [Reply to comment]

@FloEllen hehe cari nellen..afiq pn xtaw sagt..ari ni je baru dengan nama si salleh tu sebab orang dok search kat dalam blog afiq..

MOFASAD said... [Reply to comment]

aku 1st dalam carian?
yeke?

wow!

Afiq said... [Reply to comment]

@MOFASAD btul bro..aq search nama penuh dak tu..blog ko yg paling teratas sekali.sekarang x taw r hehe

dunspeak♥ said... [Reply to comment]

nape la zaman skang ni orang nak femes dengan cara yang salah..hiskk

MOFASAD said... [Reply to comment]

aku tgk tadi.. aku dah turun... keh keh keh

Anonymous said... [Reply to comment]

buruk macamana pun sekali perangai kita ni.. jangan la tinggalkan solat.. perintahkan solat kpd setiap ahli keluarga.

keturunan kita sok bleh jahanam kalau tak didik mereka dgn solat.. bila kita dlm kubur, dosa2 yg diorang buat kat dunia smua tempias kat kita.

Anonymous said... [Reply to comment]

salleh...aku betul betul meluat dengan kau..
meluat sangat dengan kau..kau nie kejar publisiti murahan erk?? orang lain tak puasa jugak tapi tak kecoh macam ko...
(dan ingat ya..aku pernah jumpa orang bukan Islam yang lebih menghormati orang berpuasa daripada orang Islam sendiri sampai aku sendiri pula yang naik segan..minta dorang carry on makan jer depan aku..)
ahaha..ko tu ikut kolah tak nak posa ke tak posa ker
ko ..lagi satu yer..statement BUNUH DIRI KO TU..
TOLONGLAH BAGI AKU MELUAT JER
BUNUH DIRI BERAMAI RAMAI KAT AMCORP MALL
APASAL..beramai ramai pulak?? kata nak jadi hero..takkan sorang pun tak boleh
jangan buat gempaklah kat sini okay..??
i am so meluat of you (AND ALSO FOR THOSE PEOPLE YANG GILA GLAMOUR..banyak lagi cara untuk glamer..)

Anonymous said... [Reply to comment]

ini lah yg di katakn pendusta...ni dikategorikn sebagai geng2 dajal ni...slh stu drpd 30 dajal kecil...kembali lah ke pgkal jalan...

Katakan sesuatu...

This Is A Do-Follow Blog