Home » , » Award Dari Pendekar Lagi

Award Dari Pendekar Lagi

November 28, 2010

Assalamu'alaikum dan salam satu Malaysia. entry kali ni khas aku tujukan buat blogger yang berangan2 menjadi pendekar dan mempunyai seekor kuda *hehe sorry bro sebab lambat publish entry ni.. banyak kali dah pendekar bagi klu kat aku suruh buat entry ni, tapi aku lupa adehh.

Ok straight to the point, pendekar hadiahkan aku sekeping award ciptaan beliau sendiri. katanya award ni dibuat khas sebagai tanda penghargaan kepada rakan2 blogger yang rajin menjenguk ke blog beliau, iaitu blog 'Pendekar Berkuda, pendekar terulung tidak tercipta sedetik cuma'


Kata pendekar lagi, 'Award ni sangat istimewa tahu...award ini hanya khas untuk blogger lelaki sahaja..' *hehe so kepada blogger wanita, nantikan awardnya yang lain..

Dah menjadi kebiasaan bila orang hadiahkan award, kita kena jawab soalan *huhu


  • Soalan pertama yang pendekar ajukan ialah apa pendapat anda tentang blog pendekar? pada pendapat aku, blog pendekar ni simple, entry bermacam2 jenis dan seronok untuk digodek2 *hehe
  • Soalan yang kedua plak, dah berapa lama aku berblogging? masuk bulan 12 ni, genap setahun afiqbukhari.com berada di persada maya.
  • Dan soalan yang terakhir ialah, perkara yang anda x suka tentang pendekar berkuda? err soalan ni panas weh. aku pun baru je kenal kau pendekar, bagi aku setahun untuk menjawab soalan kau nih *hehe

Dan aku nak tag award ni kepada Gombakmali, Syatoza dan Krole.


Psst~! sorry pendekar sebab lambat nak buat entry ni. dan sorry sebab ayat berterabur.. kepala dah mamai ni *haha

21 komen bernas:

SyatOza said... [Reply to comment]

thanks! esok zai buat..hohoho

suffer8zine said... [Reply to comment]

wahhh bro! tahniah~ blog ni mmg wajib dapat anugerah tu, aku sokong

Terkini : Blog Pilihan Malaysia 2010 | Burger Daging Ular

Zikri Husaini said... [Reply to comment]

banyak dpat award...hehe

Afiq Bukhari said... [Reply to comment]

@SyatOza
hehe okeh, ur welcome :D

Afiq Bukhari said... [Reply to comment]

@suffer8zine
haha thnks bro :D

Ellen said... [Reply to comment]

tahniah fiq..selayaknya fiq layak menerimanya..hehe

Syira C Gadis KidaL said... [Reply to comment]

salam..

hmhm...pendekar terhebat di alaf baru..hihi..

memang hebat bro...

thanx singgah gadis kidal..:)

Miss Yaty said... [Reply to comment]

hebat memang hebat..hiiii

tahniah bro :)

jaya jr said... [Reply to comment]

anda memang seorang pendekar..klo ade award pendekar mustar lagi hebat..hehe

Afiq Bukhari said... [Reply to comment]

@Syira C Gadis KidaL
haha hebat la sangat..dala xde keris ;p
anyway thnks yer :D

Afiq Bukhari said... [Reply to comment]

@Miss Yaty
haha thnks yaty adik cik tom ;p

Afiq Bukhari said... [Reply to comment]

@jaya jr
haha nnt aku soh pendekat berkuda tu buat award pendekar mustar plak :D

Abu Luqman said... [Reply to comment]

salam ziarah sini ye..........

hans said... [Reply to comment]

walaweh
best la ko dapat award pendekar
pendekar afiq la nih
hehehe

P/S : Jika Followers Blog Ramai Adakah Duit Nuffnang Blogger Itu Banyak?

P/S : Gua Nak Tanya Pasal Dr Rozmey, Rayyan Fantasi, Endhiran, Aarif Lee Dan Bruce Lee

Adam said... [Reply to comment]

tahniah bro. banyak dapat award. hehehe :D

Miss Yaty said... [Reply to comment]

@Afiq Bukhari ish..toksah gtaw orang lain..haha ;p

Afiq Bukhari said... [Reply to comment]

@Miss Yaty
haha okk shhh ;p

Pendekar Berkuda said... [Reply to comment]

@Afiq Bukhari afiq...ang memang best..haha...teruskan ilmu kependekaran yang tersemat di dalam dada anda.... jangan pernah gentar menembus durjana...okay??

selamat berjuang teman!!

Seri Bahasa said... [Reply to comment]

best kalau dapat award...buat kita bersemangat...tahniah.

hanna iymeera :) said... [Reply to comment]

tahniah sbb dpt award, :)

tehr said... [Reply to comment]

teringat pula dengan filem pendekar bujang lapok
tapi mereka tak ada kuda...

Katakan sesuatu...

This Is A Do-Follow Blog