Home » » Manusia Begitu Kreatif

Manusia Begitu Kreatif

November 23, 2010



Psst~! aku suka betul tengok benda2 yang pelik dan perkara2 sukar untuk dilakukan oleh manusia yang normal.. tapi kalau bab magik dan magis tu, aku x percaya da manusia yang buat.. tu semua dengan bantuan syaitanirajim..

13 komen bernas:

RastaMat said... [Reply to comment]

gempak2..
sonok tengok benda2 macam ni..

Mohamad Fairosza said... [Reply to comment]

smart giler yg lompat masuk kete tu..

nana said... [Reply to comment]

suka! mmg smart ah. dlm just for laugh ada jgk kn yg mcm nie

tehr said... [Reply to comment]

hiburan ringan tengok video ni
masing2 dengan kemahiran tersendiri

Gayahspears said... [Reply to comment]

hahah... terlalu teruja melihatnyer!!!

KiD said... [Reply to comment]

aduyaaaaiii.. macam2 idea yang tak pernah abis..
hehehee.. cool beb

Jelly Beku said... [Reply to comment]

wow...am speechless

tika said... [Reply to comment]

yg pastinye,yg buat tu semuanya lelaki....huhu

Aefa Aerisya said... [Reply to comment]

waaa.. best tu.. hihi

Afiq Bukhari said... [Reply to comment]

@tika
haah ek, baru perasan. so tika xnk pecah rekod ke? ;p

Syira C Gadis KidaL said... [Reply to comment]

salam,

thanx singgah blog syira

suka tengok magic mcm nie,
tapi pelik knp ia boleh berlaku..

kan semua benda hanya terjadi dgn hanya ada izinNYa..

huhu

apik pehe said... [Reply to comment]

wahhh..hebat2..mmg semak ahhh..tu keupayaan mereka sendiri..apik ader try main skateboard..tp mmg rase nk tergelincir..

teddy said... [Reply to comment]

I Like it.... :D

www.cinema88.tk

Katakan sesuatu...

This Is A Do-Follow Blog