Home » , , , , » Selamat Hari Raya AidilAdha

Selamat Hari Raya AidilAdha

November 18, 2010

Assalamu'alaikum dan selamat hari raya aidiladha kepada semua pembaca. walaupun dah lewat untuk aku wish raya kat korang, aku peduli apa *haha aku ni baru je sampai rumah yang tercinta.. penat weh drive.. selamat adik aku ada untuk gilir2 drive.. kalau drive sengsorang mau sengal2 sendi lutut dengan buku lali ni.

Apa macam hari raya haji korang? meriah ke, atau ala-kadar? hari raya haji aku untuk tahun ni xdela meriah sangat sebab ramai saudara mara yang x balik kampung. beraya dengan atuk dan nenek tercinta jela. tapi kenyang dah ni makan daging korban. Alhamdulillah. kalau daging tu buat sup, perah asam limau plak, adeh mau melekat kerusi tu dekat punggung. setahun sekali je makan daging fresh camtu..

Makan tu makan jugak, jangan lupa pada ibadah yang wajib kita lakukan. pada sesiapa yang berkorban tahun ni, jangan lupa sedekahkan daging2 korban tu kepada fakir miskin dan golongan yang memerlukan.. ingat2 lah sikit yer kat dorang.. sesusah-susah kita, lagi susah dorang.




Psst~! seronok weh dapat beraya kat kampung :)

22 komen bernas:

Lisa said... [Reply to comment]

selamat ari rayer eidiladha jugakkk ;)

Afiq Bukhari said... [Reply to comment]

@Lisa
hehe selamattt~ :D

Syat0za said... [Reply to comment]

salam aidiladha! ^^,

fatin hanani said... [Reply to comment]

salam :)
hai thnks sudi dtg :)

selamat hari raya :D

Tomato Gurl's Life said... [Reply to comment]

salam aidiladha ye afiq...
raya kat kmpg mmg best!

n4dh!3r4 said... [Reply to comment]

salam aidiladha afiq!
nad x blk kmpg pun raya ni..huhu

Afiq Bukhari said... [Reply to comment]

@fatin hanani
sama2 hehe selamat hari raya juge :)

najihah sahami said... [Reply to comment]

ok...sangat jeles...i beraya kat atas katil je..hak2..

Afiq Bukhari said... [Reply to comment]

@Tomato Gurl's Life
hehe memang best pun, meriah je dapat gotong royong :D

Afiq Bukhari said... [Reply to comment]

@n4dh!3r4
hehe slamat hari raya nad.. xpe2, tahun depan ade lagi, insyaAllah :)

gnesop.com said... [Reply to comment]

salam aidil adha buat afiq sekeluarga

Afiq Bukhari said... [Reply to comment]

@najihah sahami
huishh awat camtu plak? ;p

Afiq Bukhari said... [Reply to comment]

@gnesop.com
thnks bro sop :) slm aidiladha juge buat bro sop n family :D

Amyna said... [Reply to comment]

Yoo.. memang best beraya di kampung halaman. huk huk huk!!

Selamat HariRaya AidilAdha ya afiQ.. ^_^

Anip™ said... [Reply to comment]

selamat ari rye aidiladha..huh~..kenyang aku makan daging..

5 Coklat Yang Termahal Di Dunia

Yanie J said... [Reply to comment]

salam aidiladha,afiq comil :P

tehr said... [Reply to comment]

salam aidiladha untuk afiq dan keluarga

tot tot kecik said... [Reply to comment]

salam..

selamat hari raya aidiladha..beraya bersama saudara mara mmg best.. :)

Azmi said... [Reply to comment]

selamat hari raya aidil ada fiq..

tak sempat aku nak tangkap gmbr masa org duk sembelih lembu..
'haha

apik pehe said... [Reply to comment]

aaa..apik sudah merasa kedengkian..huhuh..
tali air kt mane tu?(macam kt umah apik jer yg ader tali air)hahhaa

BENA said... [Reply to comment]

screen bena yang bawah tuh . tapi simple abes dah blog bena tuh . xde lak salji2 . ke tu pon cbox pelangi tu jek . ok lah tu kan kan . pe pendapat afiq? heee~

BENA said... [Reply to comment]

eh cop! bena salah komen rasenye ni . HAHAHAHA . ni kat entry hari raye korban. aiyakkk . maaf2 afiq. sebab xpakai spek. HAHAHAHA =)

Katakan sesuatu...

This Is A Do-Follow Blog