Home » , , » Tepuk tangan pun boleh cipta rekod ke?

Tepuk tangan pun boleh cipta rekod ke?

November 5, 2010

'Di'umumkan, pemenang bagi tempak ke sekian2, jatuh kepada...~!'...... semua pakat tepuk tangan beramai2, kuat2 plak tu.. bersemangat sungguh.. macam dalam video kat bawah ni.




Banyaknye syaitan x mati bila tepuk tangan camtu kan? dulu ustaz aku pesan, kalau nak tepuk tangan, tepuk tangan secara terbalik.. jangan tepuk tangan ikut style normal mat saleh dengan style arab jahiliah.. dorang tu tepuk just untuk suka2 dan berhibur je.. suka la syaitan bila manusia bertepuk tangan meng'agung2kan mereka. kita sebagai seorang muslim kenala ada akhlak..

Tepuk tangan ni x salah kalau kena dengan masa dan tempatnya.. kalau kau tepuk tangan masa imam bacakan khutbah, x ke pelik? orang tengah kusyuk dengar khutbah, nak selitkan minda dengan ilmiah2 islam, kau tepuk tangan pasal kau suka dengar khutbah.. x payahla macam tu sekali.. jahil sangat kau nih. macam mencerca majlis je.. dala dalam masjid, tempat orang beribadah, bukan tempat orang nak bersuka ria..

Takbir, Tepuk Tangan, Tepuk Terbalik

Psst~! dah macam kipas da tangan dia aku tengok..

18 komen bernas:

Kalamhati said... [Reply to comment]

perasan tak siti nurhaliza selalu tepuk tgn terbalik..dulu la..skang akak tak berapa perasaan..dulu memang suka tgk dia tepuk gitu..

Lydia Miza(Aidyl Azim) said... [Reply to comment]

macam2 org ni buat sbb nak cipta rekod..huhuhu

Afiq Bukhari said... [Reply to comment]

@Kalamhati
hehe xperasan sangat la kak..xtgk sgt pun die..dengar lagu je :)

ieda said... [Reply to comment]

ish laju tul .. x sempat nak kira tull ker 14 kali seminit heheheh

dya adriza said... [Reply to comment]

wow.. terpegun sejenak..

sangat laju sampai saya rasa cam nak tumbang. hebat betul..

Lisa said... [Reply to comment]

huwaaa, ustaz aku pon pernahh pesan cengigituhhh.

btw, good info!

Afiq Bukhari said... [Reply to comment]

@Lydia Miza(Aidyl Azim)
huhu taw xpe..jgn lepas ni orang nak buat rekod pasal tampar orang paling banyak dah la ;p

Afiq Bukhari said... [Reply to comment]

@ieda
haha kena kira dalam slow motion ler jawabnye~

Afiq Bukhari said... [Reply to comment]

@dya adriza
husihhh habat betul si dia.. haha

Afiq Bukhari said... [Reply to comment]

@Lisa
hehe sama2 berpesan..ur welcome :D

waveX said... [Reply to comment]

waveX nak cipta rekod jugak la mcam ni..

Recent Post.. Giveaway 4 Bday oleh chiLl Out...!! & chiLleD...!! (Masam Manis Kehidupan)

Afiq Bukhari said... [Reply to comment]

@waveX
baik cipta rekod tendang pokok smpai patah hehe

waveX said... [Reply to comment]

hahahaha..em, kalau gigit pokok pisang sampai patah kira rekod x?

Afiq Bukhari said... [Reply to comment]

@waveX
perghh nk try ke?? memang cipta rekod..xde orang buat lagi ekeke

BezBuddy said... [Reply to comment]

hebat gler...btol2 dah mcm kipas...msti muke die sejuk je...haha

tehr said... [Reply to comment]

macam2 ragam

tangan dia memang cepat
berapa lama buat latihan agaknya

zue said... [Reply to comment]

waa...tepuk tgn pun ley cipta record..pas ni..ley r tepuk kaki pecah rekod lak...amacm??afiq brni x??

Afiq Bukhari said... [Reply to comment]

@zue
kaki? haha x berani..nak pakai lame lagi ni :D

Katakan sesuatu...

This Is A Do-Follow Blog