Home » , , » Award Dari Pendekar

Award Dari Pendekar

November 20, 2010

Salam semua.. dah lame x buat entry secara pukal dalam sehari.. bukan apa, kekadang ketandusan idea untuk menulis. kekadang idea datang, mood pulak yang lari *haha manusia ni bukannya robot boleh save idea secara langsung. kena ada pen dengan kertas, laptop depan mata dulu untuk buat draft, baru boleh publish.

Sambil2 hirup udara petang ni, tiba2 rajin plak nak kutip award dari blogger pendekar. dia kata, kalau x amek award, dia nak tembak aku dengan meriam gajah. apa punya turr~ *haha gurau je pendekar. okla, award yang dimaksudkan ialah;


Nickname aku;
Dalam dunia maya ni, aku lebih senang orang panggil aku Afiq sebab mudah dan ringkas untuk disebut. begitu juga dalam dunia realiti. kawan2 lebih senang nak panggil aku Afiq.. dulu masa sekolah teknik(asrama), aku suruh orang gelarkan aku 'bob'. padahal pada masa tu aku xdelah bob sangat pun. maybe sebab tengah rushing and blur time pilih nama samaran *haha

Ucapan kepada pendekar;
Thanks kepada pendekar sebab berhati mulia nak beri award ni kepada aku. cantik ke blog aku ni? jawab dalam hati jela ek.. xpun jawab dalam kotak komen kat bawah *haha untuk pendekar sekali lagi, semoga terus berjaya dalam dunia blog. aku tau kau boleh berjaya punya kalau kena dengan usaha, insyaAllah.

6 artis yang aku suka;
Maher Zain, Maher Zain, Maher Zain, Maher Zain, Maher Zain & semua artis nasyid kat Malaysia ni.. fair kan?

Tag;
hurm.. siapa ek? zaerr, gombakmali, misyamissyou, mish, tiefazatie, yanieJ, krole, mummynemo aka nellen, nabilpotter & cik tom. dan yang selebihnya aku serahkan kat korang semua. jangan segan silu nak amik yer.

Psst~! dan2 aku habis tulis entry award ni, azan maghrib berkumandang. jom solat.

19 komen bernas:

tiefazatie said... [Reply to comment]

thanx fiq..hihi..wah...berderet tul dpt award nie..hihi..nt ifa wat ek..thanx again..=)

AiDa AzRyN said... [Reply to comment]

Tahniah sebab dapat award!! ;D

Jelly Beku said... [Reply to comment]

pergh....pendekar....

najihah sahami said... [Reply to comment]

phewwitt..har2..thnx afiQ!

touya said... [Reply to comment]

Perthhhhh semua Maher Zain

Anip™ said... [Reply to comment]

wah~ dpt award lah...

1)(Fakta/Auta) Anda Percaya Atau Tidak, Terpulanglah !

2)(Tutorial) Cara Mudah Print Screen Penuh Pada Web / Blog

3)5 Coklat Yang Termahal Di Dunia

Tomato Gurl's Life said... [Reply to comment]

tenkiu afiq..hehe..nati cik tom buat n3 ye..hehe

misyamissyou said... [Reply to comment]

yay! dapat award..hehee..trime kasih en.afiq..dah 3 kali dpt award ni..hehee

Azmi said... [Reply to comment]

haha aku pun dah laam tak buat entri award....
bagus2

Zetchi Henry said... [Reply to comment]

tahniah dpt award tuh!
entah bila agaknya blog zetchi na dpt..
still new dalam dunia blogging ni..
masih hijau kata orang!!

zetchi pun minat maher zain gak!!

Afiq Bukhari said... [Reply to comment]

@Zetchi Henry
hehe berblogging ni kena banyak bersabar.. mula2 mmgla perit sikit.. tapi lame2 nnt, insyaAllah, leh berjaya :)

darkbatman said... [Reply to comment]

wahhh.. demam tag dn award sudah kembali..hehee

Yanie J said... [Reply to comment]

thx afiq,
btw, sudah amek n n3 pn suda wt :P

Afiq Bukhari said... [Reply to comment]

@darkbatman
haha taw xpe :D

Afiq Bukhari said... [Reply to comment]

@Yanie J
hehe same2 yanie..thnks again k :D

Cik Bulat said... [Reply to comment]

betol betol,blog anda memang tak cantik tapi smart. ai loike ! lalala. kemas ;)

Pendekar Berkuda said... [Reply to comment]

hahahaha....pedas tak penangan meriam gajah aku?? tu baru gertak...belum lagi tembak...aiyarks...

Afiq Bukhari said... [Reply to comment]

@Cik Bulat
haha pedas statement tu ekeke thnks btw :D

Afiq Bukhari said... [Reply to comment]

@Pendekar Berkuda
haha gerun aku ko gertak cmtu ;p

Katakan sesuatu...

This Is A Do-Follow Blog