Home » , » REDAH AKU DAN KAU PUNYA OLEH BEN ASHAARI

REDAH AKU DAN KAU PUNYA OLEH BEN ASHAARI

November 27, 2010

Salam semua.. bro ben kembali lagi dengan segmen panasnya *haha gurau je bro.. kembali dengan segmen mantapnya iaitu Redah Kasi Pecah!! eh saloh plok, REDAH AKU DAN KAU PUNYA OLEH BEN ASHAARI

Syarat penyertaannya teramatlah mudah. korang cuma perlu godek-menggodek entry lelame yang korang suka bila membacanya. senang je kan.. so aku pun dah menggodek entry2 bro Ben.. setelah dibaca dan diamati dengan begitu cermat, aku dah pun berjaya memilih 5 entry daripada Koleksi Sepanjang Zaman milik bro Ben. dan entry2 yang bertuah itu adalah:

  1. Pemikiran anak merdeka ..
  2. Soalan untuk aku tapi tips untuk blogger
  3. Ruginya .. ruginya.. ruginya ...
  4. Cerita apa yang patut diceritakan di dalam blog ?
  5. Tips untuk blogger baru .. curi trafik ..
Ok bila dah pilih entry2 dari bro Ben, aku kena la plak pilih entry2 aku sendiri untuk tatapan korang plak..haa nampak x strategi bro Ben kat situ? lepas dia suruh pilih entry2 dia, dia suruh plak kita pilih entry kita sendiri untuk tatapan umum. trafik 2 hala tu..

  1. Entry Yang Bernas Dan Blog Yang Cantik
  2. Kuku kau panjang sangatla...
  3. Kamu Sembahyang Lima Waktu Tetapi...
  4. Kau Memang Derhaka
  5. Bila Manusia Berhasad Dengki!
Psst~! Alhamdulillah, aku dah pilih entry2 aku yang korang wajib baca *hehe so korang x nak join ke? mehla join :D

25 komen bernas:

BEN ASHAARI said... [Reply to comment]

salam tuan ... waah.. mmg kaki redah neh... hehe..bagus bagus ... insyaAllah .. boleh meletop nanti ! Aminn

Afiq Bukhari said... [Reply to comment]

@BEN ASHAARI
hehe insyaAllah bro.. orang kata musuh jangan dicari, rezeki jangan ditolak :D

Izamir Ridzwan said... [Reply to comment]

@Afiq Bukhari saya pon join jugak.. http://izamirridzwan.blogspot.com/2010/11/redah-aku-dan-kau-punya-oleh-ben.html

aTan aHmad said... [Reply to comment]

LIKE page saya. Disini. Tq
Jadi FOLLOWER saya... Tq

Redah kasi pecah jugak. Hehehe

Pendekar Berkuda said... [Reply to comment]

kasi redah bro...haha..

Afiq Bukhari said... [Reply to comment]

@Izamir Ridzwan
hehe yup im coming~! :D

Afiq Bukhari said... [Reply to comment]

@aTan aHmad
hehe okeh :D

Zaer!! said... [Reply to comment]

Nak try jugak ni.;p

Afiq Bukhari said... [Reply to comment]

@Afiq Bukhari
haha yes pendekar datang menyerang..aku xkn lupa dengan award ko tuh :D

wannurfazrini said... [Reply to comment]

memang redah habisss laaa!

mis twit said... [Reply to comment]

tuan kene tag ngan saye.. -- kawaii gadget kontest.. :)

nur 'afifah :) said... [Reply to comment]

woow...redah jangan tak redah..menarik..pndai en ben tarik pengunjung kan..?? :)

najihah sahami said... [Reply to comment]

waa..giler r afiq..aktif no join ek skang..thniah fiq..tu idola blogger afiq nujumkan untuk afiq tu..hehe

zaMir said... [Reply to comment]

jo jenguk sini...
http://ninenov91.blogspot.com/2010/11/assalamualaikum-wbt-semua.html

eiela said... [Reply to comment]

bagus nih,,mau jugak lah..

Latest Entri :
Hati-hati Dengan Penipuan SMS
Jana Pendapatan Dengan Burung Walit

Adam said... [Reply to comment]

Jom REDAH saya punya pulak ye Redah Aku Dan Kau Punya Oleh Ben Ashaari

wachak said... [Reply to comment]

banyak idea ben ni tapi nk menyelongkar balik n3 lelama ni yg males ... keh33

Afiq Bukhari said... [Reply to comment]

@najihah sahami
haha bukan selalu dapat dinujumkan :D

KimiCnoL said... [Reply to comment]

Bestkan segmen abang ben..gua g xsempat nak join..
JOM BACE ENTRY BARU
"1.Blogger Kene Rajin Menulis??"

KimiCnoL said... [Reply to comment]

Bestkan segmen abang ben..gua g xsempat nak join..
JOM BACE ENTRY BARU
"1.Blogger Kene Rajin Menulis??"

nur said... [Reply to comment]

selamat meredah.. jom redah sini gak
ALL IN ONE

darkbatman said... [Reply to comment]

byk gak en3 ben yg ko godek eh bro.. rajin gak ko.hee

Afiq Bukhari said... [Reply to comment]

@darkbatman
haha entry2 yang bernas memang sedapla nk digodek :D

Saia Az said... [Reply to comment]

redah jugak entri saya ea, hehe

http://zaza96.blogspot.com/2010/11/redah-aku-dan-kau-punya-oleh-ben.html

akmafaizal said... [Reply to comment]

ramainye...tak tau nk komen apa. redah jelaa...hehe :P

Katakan sesuatu...

This Is A Do-Follow Blog