Home » , » kepala big boss suda botak level 2~

kepala big boss suda botak level 2~

January 10, 2010

haha msti korang pelik kan bace tajuk untuk entry aq kali ni. alkisah sebenarnye, today's my first tyme me'nobek'kan kepale bapak aq. biasenye adik aq yg no2 selalu wat keje2 nih. tp disebabkan de da berada di kelantan, so aq la yg kena settlekan. mule2 mmg neves gile la coz xpenah ade lgsung pngalaman nk meng'alter' rambut org nih. dengan berbekalkan kecekalan hati smbil menyanyikan "jika kau pkkan kau boleh, kau boleh melakukan", akhirnye aq berjaya jugak. dengan dorongan lady boss yg asik dok kate mcm pakai kopiah je bentuk rambut cubaan pertama aq. wakaka aq tabah beb. sebab tu tajuk ade level 2. aq gune tools yg no2 punye untuk meratekan balik ketidakstabilan rambut bapak ku itu. ekeke~

mlm ni AJL. n bapak aq plak ade tiket vip. nk pegi ke x? mmg de ajak aq pg. tp cm mls je mule2. last2, ok! jom pegi! haha padahal malas dalam nak pegi tu. bukn selalu pn aq mnceburkan diri dlm event2 besar cmnih sngguhpun byk je chance nk pegi. yuhuuuu! okla. da pkul 7 pm pn. smpi sini jela bebelan aq utk post kali nih. assalamu'alaikum ;)

-----------------------------------------------------

update yg terbaru: xjadi pegi plak ajl. adeh! big boss punye arahan la nih.wuuuuuuu~

ps/ sape finalis utk AJL ek? hahaha

3 komen bernas:

Kojack de Alloohaa said... [Reply to comment]

AIZAT menang AJL..yeaarrgghh

kakngah said... [Reply to comment]

adoi.. apsal ko tak pas jek tiket tu kat aku...

Psychaoez said... [Reply to comment]

haha nk pas cane..cancel pn last minute.

Katakan sesuatu...

This Is A Do-Follow Blog