Home » , » Tab

Tab

November 11, 2011

Assalamualaikum,

Seminggu punya midterm break dah nak habis. kepala pusing dey! satu hape pun tak study. ini penangannya bila dapat balik rumah keluarga kan. semua benda yang di plan sebelum naik cuti tak menjadi. kecuali makan, makan dan makan! confirm berat badan naik. tapi takpe boleh turun balik *confident ;p

Jamming lagi satu hal. ingat senang nak hafal beat2 lagu yang berterabur ni? greng sana, grong sini, bedebok sana bedebok sini. pernah dengar lagu self-esteem by The Offspring? first time aku dengar, kepala piau+pening. awat berterabur sangat nih? arghhh dengar banyak kali pun tak dapat nak tangkap. last2 cari tab dalam internet. follow satu-satu tab tu sampai dapat hafal.


Susah juga nak jadi musician ni. kecuali la yang kita ni gifted. dengar apa lagu je pun, otak tu freewilly je nak interpret lagu tu jenis apa, rentak macam mana, dan yang paling gifted sekali, know how to play that kind of song without referring any references. tabik spring sama itu orang.

Sebenarnya tak ada apa yang nak dicoret sangat. tangan aku je yang gatal nak tulis something dalam blog. I JUST GOT BORED!

continue listening~undisclosed desire,self-esteem,wherever you will go,cinta muka buku, percaya padaku...

ps~teringin nak ada drum set sendiri. but got no space and not enough of money haha


2 komen bernas:

nianeeerzaf said... [Reply to comment]

jd ke korg jamming ari jumaat??

M. Miftahur Royan said... [Reply to comment]

salam kenal gan

follow balik ya

q adminnya http://4kopisusu.blogspot.com

Katakan sesuatu...

This Is A Do-Follow Blog