Home » Rama-rama dalam perut.

Rama-rama dalam perut.

July 1, 2012

Assalamualaikum...

Seriusly aku tak ready lagi untuk jawab paper Managerial Economic. but i have to prepare myself jugak la kan. keep calculating the formula to get the best possible figure for the question. suppose, and inshaAllah, aku boleh jawab. cuba positifkan pemikiran disini. dah kalau asyik fikir yang negatif, memang tak kemana la jawabnya. usaha sudah, and what is left? TAWAKAL.



"Ya Allah, tidak ada kemudahan kecuali sesuatu yang Engkau permudahkan, Engkau menjadikan kedukaan itu mudah sekiranya Engkau kehendaki"

Semoga segalanya dipermudahkan olehNya, InshaAllah.

Amin, amin ya rabbal alamin...

Ps/ Setakat scan je tak cukup kan ;p

2 komen bernas:

BellaRose said... [Reply to comment]

boleh buat tak afiq paper me tu? mesti boleh :)

Afiq Bukhari said... [Reply to comment]

@BellaRose hehe alhamdulillah ;)

Katakan sesuatu...

This Is A Do-Follow Blog