Home » » Din Beramboi Koma.

Din Beramboi Koma.

March 31, 2010


terkejut! aq ingat main2.. aq ade terbace status mmber kat dalam FB psl din beramboi, aq ingt mmber aq tu tujukn kt member de yg kemungkinan dorg gelarkan din beramboi jgak. tp ari ni aq search lagi psal cite ni, mmg btul DIN BERAMBOI yg koma. hurm.. moga ko cepat sembuh din. xde ko, dunia seni lawak merapu xceria da. aq follow-up sume rancangan2 ko, yg terbaru 'wuhai beramboi'.

wuuu sdey plak dga ko masuk spital.. aq terbace berita terbaru ko da xyah pakai alat bantuan pernafasan.. alhamdulillah. moga ramai yg menderma darah kt ko. insyaAllah.

kencing tikus? beracun sangat ke? ni first tym aq dengar kes mcm ni. tikus pengotor, yela kot air kencing de beracun. arghhh! hapuskn tikus! aq mengaku aq da bunuh 2 ekor tikus secare xsengaja akhir tahun lepas. 2-2 care pembunuhan sama. aq terrrrrrgelek tikus tu ngn tayar kereta aq tym kat highway.kedekerkkk!!!!(bunyik tulang patah) sape soh mlintas jalan x tengok kiri kanan. hah padan la muka ko tikus oii. dala pengotor, curik makanan org plak tuh. hehe tp ko mkhluk ciptaan Allah jgak. xle nk salah kn ko 100%. ape2 jela tikus.

sumber asli berita terkini : mygosip.com

Takziah buat keluarga Allahyarham Din Beramboi. semoga rohnya aman di 'sana'...Al-fatihah...

6 komen bernas:

SwEetForEst said... [Reply to comment]

tue la..xtau plak air kencing tikus ni bahaya..hmm..pape pon doakn di beramboi cpat sembuh..amin..

.::WaNiE::. said... [Reply to comment]

ye virus tu mmg ada dan sangat berbahaya.

moga dia cepat sembuh ek:)

shi3la said... [Reply to comment]

tulakan mesti ramai mcm percaya tak percaya gitew..mudahan diyer akan sembuh cepat

salam kenal yer tuan umah...jalan-jalan sambil hirup udara segar disini...

Psychaoez said... [Reply to comment]

shi3la:salam kenal juge :)

rupenye2 da penah ade kes yg macam ni..kawan sepupu afiq yg kena..de pegi mandi sungai,balik dari mandi tu terus lemah,mcm simpton2 yg din bermboi ni kenala..doktor ckp dlm badan de da ade virus tu..rase2nye mesti mase de ngah mandi terminum air sungai..kite mane taw kn ape yg ade dlm sungai tu..perghh fobia plak rasenye..mintak2 dijauhknla..amin!

[[iidyLL_iceneSS]] said... [Reply to comment]

kamu ley tau lebih kat blog kwn sy nie..dia nie medical student..utk info jer..:P

http://honeykoyuki.blogspot.com/2010/03/din-beramboi-leptospirosis.html

hop din beramboi cpt sembuh..

NichKhun said... [Reply to comment]

huhu 2 la macam tak sangka kan.. pagi tu kite dengar dia kat radio.. alih2 ptg dgr da koma da.. huhu

Katakan sesuatu...

This Is A Do-Follow Blog