Home » Bank Box

Bank Box

November 29, 2012

Assalamualaikum,
 
Its only a box with a tong gas picture on it..



 
It says save your money in it. but dont save butane gas because it might lead to fire. but as long as you know how to save it, then it is ok lah. handle with care. :)
 
Setiap yang tersirat, pasti ada tersuratnya kan. samalah macam kotak tong gas aku ni. tak semua tong gas digunakan untuk mengisi gas. mungkin air?udara? sebab itu wujudnya pepatah, 'dont judge a book by its cover'. selam dan fahami isi kandungannya.
 
Setiap kejutan itu datang dari sisi yang tersirat. dan setiap yang tersirat itu, pasti ada jalan untuk menyuratkannya..
 
 
 
 
Ps/ rumah x ada dapur kan? nah dapur. siap dengan tong gas sekali.. =P

3 komen bernas:

reena latif said... [Reply to comment]

Haha mcm penah nampak jer tong gas tu..

NUARAHMAN said... [Reply to comment]

Gonna Miss You Mister Afiq~

Afiq Bukhari said... [Reply to comment]

@NUARAHMAN
haha in shaa Allah nt jmpa lagi..mlsia ni kecik je kot.gudluck!

Katakan sesuatu...

This Is A Do-Follow Blog