Home » , , , » Wajah baru, bukan botox ok!

Wajah baru, bukan botox ok!

June 13, 2011

Assalamualaikum...

* Sebelum tu, meh baca kisah Pengalaman MUET aku. siapa yang dapat band 4, band 5 & band 6? terbaik la korang. aku mee bandung je.

Today is my first day at work selepas sebulan berehat daripada belajar. cuti semester masih lagi berbaki 3 bulan-+, dan harapnya kerja yang sekarang ni tidak membosankan hidup aku insha Allah. kerja pun bukanlah gah macam orang lain, sekadar suka-suka untuk mencari pengalaman bekerja. tak salahkan?

Yang penting saya ada elaun SMILE, kenalah dengan saya yang suka SMILE! :P

Kerja kita tolak ketepi, sekarang aku nak tanya korang semua, template baru afiqbukhari.com ni ok tak? ada siapa-siapa yang sakit mata? selekeh? berat? malap? suram? utarakanlah semua usul yang tidak berkenan di hati tu, tak payah nak sembunyi-sembunyi yer, terus terang dan ikhlas.


Psst~! so what say you all? this is ok or is this ok? asyik background warna biru je, muak jugak lama-lama dok tengok benda yang sama. tapi kesukaan kepada biru tidak pernah luntur.

23 komen bernas:

pali7x said... [Reply to comment]

nice dude!

ijam ismail said... [Reply to comment]

nice blog!
come vst my blog

Afiq Bukhari said... [Reply to comment]

@pali7x thnkx dude~!

najihah sahami said... [Reply to comment]

waaaa..musim ngedit template ke loni deh??haha..

cun je ni afiq oi..mantap sgt dh tu. header tu xboh tuko ke??^^

Afiq Bukhari said... [Reply to comment]

@najihah sahami musim dio ko lo nih? tok kabar ingat kawe, heee xboh tukar dah header tu, nk simple mimple je. kalau karut marut takut orang pening palo nok keleh,

missSenget said... [Reply to comment]

cantik2..

simple...

Afiq Bukhari said... [Reply to comment]

@missSenget ohh senget lama tidak ketemu di alam maya heee neway thnks ya :D

suffer8zine said... [Reply to comment]

lawa bro!

Nur Hawa Mohd Zin said... [Reply to comment]

sekali sekali berwajah baru apa salahnya...macam in reality juga..tukar stail rambut, gaya pemakaian...selagi sumenya tak terlalu over ok lah tu...hehe

wachak said... [Reply to comment]

contra color. bg gelap depan cerah. senang nk membaca

Bulan said... [Reply to comment]

kuat molep doh nie.siap batu bato lagi.x runtuh nye la.hikhikhik

tapi kan..header tue kalu ade border lg cun.hekhekhek

Afiq Bukhari said... [Reply to comment]

@Bulan sbenanyo xreti nk boh border, lupo coding ;p

Afiq Bukhari said... [Reply to comment]

@wachak bg gelap depan cerah? mean bro? siyes xfaham, yg putih dalam post ni jadi gelap?

Amir Izzat said... [Reply to comment]

SMTI... Terbaaaaaaaaaaaaaaeeeeeeeeeeeeek!!!!!!!!!!!!!!

Afiq Bukhari said... [Reply to comment]

@Amir Izzat tq bro~! SMTI to stand for wut r? haha

darkbatman said... [Reply to comment]

aku rs mcm ok dh klau themes dia..cme tang follower 2 better ko up kan atas sket bro..

Anishaway said... [Reply to comment]

semart ;)

emieysandra said... [Reply to comment]

bape rege buat botox ni afiq? ehehe..

lawa, simple & menarik!!

Afiq Bukhari said... [Reply to comment]

@darkbatman ok bro, aq da adjust :D thnks!

Afiq Bukhari said... [Reply to comment]

@emieysandra murah je, seringgit idea plus tiga ringgit usaha ;p
thnks ya :)

Green Apple said... [Reply to comment]

kemas...

Salwa said... [Reply to comment]

simple yet smart.

CikBulat said... [Reply to comment]

wahh ! kacak syiot ! berubah jugak wrna. hahahahahaha !!!

Katakan sesuatu...

This Is A Do-Follow Blog