Home » , » Hari Baru Berwajah Baru

Hari Baru Berwajah Baru

May 28, 2010

Assalamu'alaikum semua n Hello to non-muslim :)
Hari ni CUti!!!! Wesak Day hehe
selamat bercuti dan beristeri & isti rahat.

Sbenarnye aq nk mncantikkan sket muka depan Hari Baru. da masuk 3 ari aq mengerah kepala hotak nk mncari idea mcm mane nk decorate. ditambah plak ngn membe2 aq yg tgh nk konvo sampai sabtu, + pindah umah. wei! penat tp berbaloi kot. thnkx to im[dak2 len] n achik pasal sponsor duit minyak soh aq ulang alik dari Gombak ke Shah Alam haha. so berbalik pada my blog decoration. bile cuti, otak BlANK & BlUR. setitik idea pun xmencurah bile aq nk guna, adoiiilaaaa. saba2 fewww!

Last2 dapatla idea sket nk tukar header Hari Baru tu. tp kaler pensel tetap dikekalkan sbb tu mungkin da jadi traDemark utk Hari Baru. kn korang?? hehe aq suker kaler pensel sbb mcm2 warne ade. hopefully Hari Baru mungkin akan diisi ngn mcm2 content, selaras ngn kaler pensel ;)

Lpas tu aq try la nk tukar background plak. aq rase da masuk 10 kali aq tukar. semuanya xkena. n lastly, dapatla background yg mcm kat belakng post ni. ok x? korg bgla komen sket. aq edit guna adobe photoshop CS2. software tu je yg aq ade sejak dari aq pandai sket2 nk mengedit gambo huhu

So anything yg boleh dikongsi, boleh diluahkan dalam kotak komen di bawah ye.

2 komen bernas:

reen_sofee said... [Reply to comment]

patut laa len ja!
heheh

Psychaoez said... [Reply to comment]

@reen_sofee hehe berubah angin plak..jeles tgk org len dok ubah template hehehe

Katakan sesuatu...

This Is A Do-Follow Blog