Home » , , » Easyhits4U

Easyhits4U

May 9, 2010

Assalamu'alaikum smua..sihat hari ni? kalu xsihat makan ubat ye. jgn smpai mlarat.
Hari ni aq berjalan2 smbil mlawat blog2 yg bertuah hehe.
sampai satu blog, aq tertarik ngn isi blog tu.
tajuk entry terbaru blog tu adalah 'tutorial easyhits4u dalam bahasa melayu' dari blog 'uncle punya blog' :)

aq xtaw ape2 pn pasal EasyHits4U, tp uncle telah mencelikkan pemikiran aq ngn tutorial dlm bahasa melayunya. best2. senang sket aq nk paham. aq nk terang kt korg aq pn xpandai sgt sbb baru je nk mncuba. so ape kate kite try same2. uncle pn suka :)

korang klik kt bawah ni utk download tutorial yg uncle buat

>>> KLIK SINI <<<

aq suke try bnde2 yg baru. so skrg ni la mase yg ssuai utk aq mncuba.
thnkx uncle. insyaAllah kalu bayk credits, saya bg rewards kt uncle :)

kalu nk try, klik kat banner bawah ni



2 komen bernas:

Afzainizam said... [Reply to comment]

~~Selamat hari ibu~~

..♥♥..♥♥..♥♥..♥♥..♥♥..♥♥..♥
♥..♥  ╔══╦══╗╔╦══╗  ♥..♥
♥..♥  ╚═╗║╔╗║║║╔╗║  ♥..♥
♥..♥  ╔═╝║║║║║║║║║  ♥..♥
♥..♥  ║╔═╣║║║║║║║║  ♥..♥
♥..♥  ║╚═╣╚╝║║║╚╝║  ♥..♥
♥..♥  ╚══╩══╝╚╩══╝  ♥..♥
..♥♥..♥♥..♥♥..♥♥..♥♥..♥♥..♥

Ibu..
Di saat ku melihat dunia,
Kau tersenyum menangis gembirra,
Tatkala ku dibesarkan,
kau berikan segunung kasih sayang,
Selaut belaian..
Ibu..
Pengorbananmu akan ku balas,
Pengajaranmu sentiasa jadi pegangan,
Biarpun ombak merobek dunia,
Kau tetap ibuku yang satu.
Salam kenalan salam persahabatan dari blog kami... moga kami mendapat respon yang baik dari blog anda....

Salam ziarah salam muhibbah dari
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

syahira ariff said... [Reply to comment]

salam ziarah
tutorial berguna dr uncle
easy click 4 u nie bleh juga ker nak guna untuk buat banner perniagaan?


p/s:kommentla new entri saya
hehehehe
=D

Katakan sesuatu...

This Is A Do-Follow Blog