Home » , , , , » Koleksi video aq - PES 2009

Koleksi video aq - PES 2009

May 29, 2010

Assalamu'alaikum :)

korg taw x ape itu PES? opss soalan ni ditujukan khas kpd gamers saje hehe sori yg lain.
PES ni shortform utk Pro Evolution Soccer. aq ni taksub giler kot ngn game bola nih[wan,jom r battle lagi haha]. dulu men FIFA je, skang bile da kua PES, FIFA trus hilang dari dunia games aq huhu

so entry kali ni aq saje je nk tunjuk kt korg antare gol2 yg menarik[bg aq jela, korg xtawla plak ;p] pernah aq buat. jom layan! :)



amacam? puas x? hehe boley la kampung2[pinjam ayat ko sat Fred]. spatutnya byk lagi koleksi gol aq nih. tp yg sempat buat ni je. aq ade gak koleksi gol dari PES 2010. tp xsempat nk edit pasl aq da jual PC aq yg sebelum ni. korg leh tgk PC aq kat entry merapu merapan mantap pelepek!. sayang plak rase bile da jual. nak wat camno, byk laie bnde penting yg perlu disetlekan huhu

thnkx korg sudi tgk video y xseberape ni ;p

2 komen bernas:

areev19 said... [Reply to comment]

hoho..menarik2...
kalau rajin join la tourney..
n kalu ade fb bley join group clan WE aku..KICKERS! boleh tengok kat menubar sblah kanan blog aku.. hehee =)

Psychaoez said... [Reply to comment]

@areev19 insyaAllah :) hehe aq rindu giler nk men pes2010 tp pc da xde wuuu :(

Katakan sesuatu...

This Is A Do-Follow Blog