Home » , , , » backlink sampai beribu2?

backlink sampai beribu2?

May 11, 2010

aq suke btul post2 uncle ni.. byk tips utk tmbhkn trafik dlm blog. n aq suke plak mncuba. xsalah pn, bak kate uncle "why Not bebeh?" bukan kena bayar pun. ;p
so aq pn nk gak ikut jejak uncle. manela tau tibe2 trafik leh boom boom boom! haha ;)
*-----------------------------------*
meh bace cara2nye :

1. Tulis posting artikel seperti posting ini, atau copy-paste artikel ini.
Kemudian beri tajuk yg menarik.
2. Anda hanya cuma meletakkan Link URL di bawah ini
untuk artikel yang anda tuliskan dalam blog / web anda.


1. Tintalughahwi
2. Igauan
3. Ad-dai’
4. kakngah
5. zlh@n
6. LYAfrina
7. download mp3 percuma
8. bℓog buðak χ-nakaℓ ♂
9.Cara hidup baru abad 21
10.Bila Aku Menulis Blog
11.~ApekpunyaBlog~
12. My Big Family & Friends
13. ABCMILO
14. uncle
15. Hari Baru


PERATURAN
1. Sebelum anda meletakkan web-web di atas di komuniti Link URL ke posting web / blog anda, sila hapuskan link nombor 1.
Selepas itu pindahkan Link no.2 menjadi no.1,
yang No.3 jadi No.2,
yang No.4 jadi No.3
dan seterusnya.
Setelah itu masukkan link anda di urutan bawah (No.15).


2. Ingat! Jangan Ubah urutan daftar link itu.Jika setiap blogger mengikuti formula tersebut, maka bakal menghasilkan backlink seperti berikut:


Bila posisi anda pada no.15, jumlah backlink = 1
Posisi no.14, Jumlah backlink = 5
Posisi no.13, Jumlah backlink = 25
Posisi no.12, Jumlah backlink = 125
Posisi no.11, Jumlah backlink = 625
Posisi no.10, Jumlah backlink = 3,125
Posisi no.9, Jumlah backlink = 15,625
Posisi no.8, Jumlah backlink = 78,125
Posisi no.7, Jumlah backlink = 390,625
Posisi no.6, Jumlah backlink = 1,953,125
Posisi no.5, Jumlah backlink = 9,765,625
Posisi no.4, Jumlah backlink = 48,828,125
Posisi no.3, Jumlah backlink = 244,140,625
Posisi no.2, Jumlah backlink = 1,220,703,125
Posisi no.1, Jumlah backlink = 6,103,515,625


so, mehla try.. sonang ja aih!!! slmt mncuba n credit to uncle

2 komen bernas:

.::WaNiE::. said... [Reply to comment]

lepas ni beribu2 lah visitor blog ni

oyeah chaiyaok

Azizul Luqman said... [Reply to comment]

tapi kan...
aku still tak faham, mcm mne bnde ni blh jadi...
byk lagi cara aku pnah tengok...
cuma xpnah try je...

Katakan sesuatu...

This Is A Do-Follow Blog