Home » » Ceq nak minta maaf.

Ceq nak minta maaf.

May 14, 2011

Assalamualaikum..

Maaf maaf maaf...

Itu je perkataan yang ceq mampu keluarkan dari mulut ni. ceq nak bela diri sendiri ni. bila ceq dalam keadaan separuh sedar, ceq dah tak mampu nak fikir apa lagi dah. apa yang terlintas di otak, terus ceq ambil jadikan sebagai panduan dan jawapan. nampaknya ceq tersalah anggap ni. malu pun ada, tapi nak buat macam mana kan, ceq manusia biasa hehe.

Ini entry ceq yang paling personal sekali, ditujukan kepada seseorang yang pernah terasa hati dengan ceq. maaf sekali lagi. ceq takda niat langsung nak fikir camtu sebenarnya, ceq cuma takut lain yang akan jadi. perasan na ceq ni haishh haha. tapi takdapa lah, ceq memang ikhlas nak minta maaf ni. kepada orang tersebut, sila lah maafkan ceq na. ceq tak nak kita putus sahabat hanya disebabkan ceq salah faham.

Ceq taknak bagitau sapa dia orang tu, ceq nak dia sendiri yang angguk-angguk kepala bila baca entry ceq ni. kita sesama manusia kena saling maaf-memaafi antara satu sama lain kan. harap lepas ni takda lah sengketa antara kita lagi. ceq nak benda tu semua back to normal. ceq sedar siapa diri ceq ni, manusia biasa ja yang sentiasa lemah disisiNya.

Once again, ceq nak minta maaf banyak-banyak dari hujung rambut sampailah ke hujung kaki.



Psst~! hangpa semua jangan dok kalut p ingat benda lain bila ceq kata yang ceq ni dalam keadaan separuh sedar, maksud ceq, ceq tak boleh nak berfikir secara 100% disebabkan ceq tension, blur dan sebagainya.

9 komen bernas:

pali7x said... [Reply to comment]

uuuhhhh...se'eh perut ambo, jadi berat benana XD

Afiq Bukhari said... [Reply to comment]

@pali7x menatang apola mu ni pali dok seeh2. haha

Akid azami said... [Reply to comment]

halamak asal ni fiq.. chill la

Afiq Bukhari said... [Reply to comment]

@Akid azami haha xdapa, just mtk maaf kt sumone ja.

Anishaway said... [Reply to comment]

pasai apa semua duk pakat habaq utagha nih
pah mano doh bhaso klate kito ?!
syabas bete!
haha ;))

Afiq Bukhari said... [Reply to comment]

@Anishaway 1 Malaysia ke' heee

Wanie said... [Reply to comment]

laa, awat ni ceq?
ceq mintak maap kat sapa ni?

najihah sahami said... [Reply to comment]

ehemm..ni main balas entry somebody ke fiq?:P

blog-tips-kurus said... [Reply to comment]

takpa..takpa.. saye dah maafkan kamu. (bagi pihak orang itu)
hehe!:-)

Katakan sesuatu...

This Is A Do-Follow Blog