Home » , , » Old Techno/Dance Song - Feveret aku!

Old Techno/Dance Song - Feveret aku!

May 28, 2011

Haloo peeps!

Saje nak kongsi dengan you all semua, 2 lagu old techno/dance yang aku selalu dengar sejak 2-3 menjak ni. agak layan jugak lah bagi penggemar musik universal seperti aku nih.

* Klik pada tajuk lagu/gambar untuk mendengar






Dan lagi satu ni, lagu shuffle haha. pun agak layan, memang volume to the max kot! 



Psst~! haihhh kena balut dinding bilik ni dengan bekas telur la to dampen the sound of subwoofer. takut jiran sebelah baling telur plak kat aku nanti.

3 komen bernas:

Mohamadazhan hjDesa said... [Reply to comment]

dulu ada juga layan..

Cerita Orang Kampung Kita...[Part 4] | Kopi Tarik dan Nasi Lemak

qasehraihan said... [Reply to comment]

hahahaha...macam2 ek..


hai...lama xdatang cni..sori..
bz kejar penghutang xbayar utang..

tau sapa penghutang tu??...PB..huh

http://qasehraihan.blogspot.com/2011/06/entry-panas-hati-pendekar-berkuda.html

Hayati Hamzah said... [Reply to comment]

alamak sume xtau :'( party rock anthem je tau :((

Katakan sesuatu...

This Is A Do-Follow Blog