Home » » Saya Sayang Kamu!

Saya Sayang Kamu!

May 8, 2011

Assalamualaikum...

Kepada Puan Norihan, Selamat Hari Ibu! :)

Entry kali ni aku nak jadi anak manja sikit, sebab dalam real life, aku tak berapa nak manja sangat sebab saya ni seorang yang pemalu ;p lagipun entry ni aku tujukan khas untuk mak aku sorang je.

To umi, Thanks so much sebab tak pernah kenal erti putus asa dalam menjaga afiq, termasuklah adik beradik dan abah hee. kitorang semua tau memang susah nak menjadi seorang ibu kepada sebuah keluarga yang bermacam ragam. tawa, duka, semua tu asam garam dalam kehidupan sebuah keluarga. tapi umi still bertahan sampailah sekarang. makan minum kitorang sentiasa terjaga dengan rapi.

Umi tetap masak walaupun kitorang dah kenyang...

Umi tetap membantu walaupun terasa dengan kitorang...

Umi tetap tersenyum walaupun ada masalah...

Maafkanlah kami, terutama sekali kami yang 4 beradik ni. selalu nakal, degil, kadang-kadang tak dengar cakap. maaf sesangat. biasalah tu semua, mungkin untuk menceriakan keadaan, tak pun sekadar untuk dijadikan sebagai satu kenangan apabila kitorang semua dah makin berumur nanti.

Once again, Selamat Hari Ibu!

Sebenarnya aku teringat satu seloroh daripada seorang ibu kepada anaknya. lebih kurang macam ni, 'bukan hari ni je hari ibu, hari-hari lain pun hari ibu jugak k. setiap hari ialah hari ibu :)' thanks yer Secret :)

From us to you, umi: Happy Mother's Day !

10 komen bernas:

Lydia Miza(Aidyl Azim) said... [Reply to comment]

selamat hr ibu buat ibu afiq dan semua ibu di dunia ini

Akid azami said... [Reply to comment]

selamat hari ibu!!

Anishaway said... [Reply to comment]

tisu please, emo jap bace entry ni !
pape pun, i love u lahhh umi ! :)

Misz Nuriz said... [Reply to comment]

Selamat Hari Ibu.. :)

Rozuan Ismail said... [Reply to comment]

selamat hari ibu =)

najihah sahami said... [Reply to comment]

waaa..afiq mesti xdgr kata ni...puan norihan, tarik telinga afiq kalau dia degil2. hahaha...

selamat hari ibu to umi afiq...:)

pu3mas said... [Reply to comment]

selamat hari ibu untuk ibu afik.. =)

Fifie said... [Reply to comment]

susah utk luah terima kasih dgn kata2 pada sorang insan yg bergelar ibu.pengorbanan utk membesarkan kita adik beradik dan menjaga seluruh keluarga besar hjh nik noriah and hj ismail. happy mothers day to my dearest auntie, the only baby sister to my mummy :)

Bulan said... [Reply to comment]

nie msti x dgr kata nie.huhu

selamat hari ibu,puan norihan

jaysya said... [Reply to comment]

ouchh!!umi i lop u tooo,lalalalala

Katakan sesuatu...

This Is A Do-Follow Blog