Home » , , , , » iPhone 4 Untuk Dimenangi!

iPhone 4 Untuk Dimenangi!

September 24, 2010

Assalamu'alaikum.. korang mesti ingat aku yang nak anjurkan contest iphone tu kan. xdela... sebenarnya ada iklan yang baru dari pihak Nuffnang iaitu Digi Postpaid.. so pihak Digi ni la yang anjurkan pertandingan yang menawarkan hadiah iPhone 4.. beb!!! iPhone 4 tu.. sapa yang nak bagi free?



Link - Spesifikasi untuk iPhone 4

The iPhone 4 – it’s the phone that needs no introduction. We’re sure you all already know about the stunning Retina Display, FaceTime technology, iOS4 and the all-new iMovie for iPhone video editing software, packaged in the distinctive glass and steel form typical of Apple design. It’s THE phone to be seen with, and after an agonizingly long wait, it’s finally here on Malaysian soil. The best part? DiGi is generously giving away one iPhone 4 to a lucky Nuffnanger, so listen up real closely if you want in on this!

So untuk memenangi iPhone 4 tu, korang kena masuk contest yang dianjurkan oleh Digi.. macam mana nak masuk? aku rasa senang je cara dia. korang tengok kat screen shot bawah ni.. klik kalau nak lebih jelas :) baca jangan x baca..



Eh bukan tu aje syarat2nya, korang kenala jugak buat satu entry dengan tajuk 'Digi iPhone 4 Me'.. berkenaan dengan badge tu (3), korang kenala lawat sendiri page contest tu kat SINI.. ataupun klik je kat iklan2 Digi yang keluar kat dalam blog ni.. kat situ lagi banyak details dorang dah terangkan.. rugi weh kalau x join.. iPhone 4 tuuuu :D yang lagi bestnya, korang leh tulis entry dalam bahasa apa2 pun.. melayu, english, mandarin pun boleh.. so korang jangan terlepas peluang keemasan ni.. INGAT!! tarikh tutup penyertaan 1 October 2010.

Sebenarnya aku buat entry ni sebab aku dapat buffer dari nuffnang.. berkat hari jumaat yang mulia dan suci ni, alhamdulillah.. terima kasih bebanyak nuffnang.. korang memang terbaik... NUFFNANG! NUFFNANG! so pada mana2 tuan blog yang belom pasang iklan nuffnang dalam blog korang, sila pasang yer :D


psst~! sapa yang pernah pakai iphone versi sebelum ni? best x? aku rasa macam best.. :D

20 komen bernas:

Ellen said... [Reply to comment]

heheheheh..skg ellen gunakan Iphone 3gs..hmm..ok la fiq, not bad tapi bg ellen lebih prefer BB lagi ni sebab fungsi yang ada pada BB lebih menyentuh jiwa ellen.ciss..itu dia!!!

Nak dapat sebijik Iphone...mahai gila ko fiq..ini plak Iphone 4 kan..oh ya satu lagi Iphone ni ringtonenya tak beshh..i2 jer...

Afiq said... [Reply to comment]

@Ellen
yeker? hehe afiq xpernah guna langsung so xle nk bg pendapat.. tapi tu lah, memang mahal nk beli iphone ni..memang pattla digi bagi free satu.. lagipun iphone ngn bb memang dah jadi trend sekarang ni :D

Nur Hawa Mohd Zin said... [Reply to comment]

huhu..memang ada niat nak beli tapi kalu nak menang ni cam tak yakin lak boleh dapat..hehe

Azmi said... [Reply to comment]

sma la fiq.aku pun dpt jugak buffered dgi

ProfHariz said... [Reply to comment]

Aku xpernah dpt BE :( x baik.. uhukk..

New Entry ProfHariz
Semak Jantina PC Anda

Afiq said... [Reply to comment]

@Nur Hawa Mohd Zin
hehe belom ape2 lagi dah x yakin..tryla dulu awe..mana taw rezeki awe ke iphone 4 tu :)

Afiq said... [Reply to comment]

@Azmi
cunnn haha congratz2!!

Afiq said... [Reply to comment]

@ProfHariz
haha ko kan da majuk dengan nuff.. ;p

anisizatyA.J said... [Reply to comment]

haha my friend tengah gilekan iphone$...tp dia kaya, takyah contest, mintak daddy sudeh. sighh

faizz said... [Reply to comment]

tak guna digi boleh join ker...

mama zharfan said... [Reply to comment]

me kat UK..hubby dh beli iphone 4 last week :)

Afiq said... [Reply to comment]

@anisizatyA.J
haha kalau jenis yang camtu,pandang sebelah mata je contest2 cmni ;p

Afiq said... [Reply to comment]

@faizz
hehe ntahla.. xpasti..boleh kot sbb skng dah leh migrate2 dari nombor dari telco lain ke lain..just my 2 cent, pe pun2 buat research dulu k :)

izulman said... [Reply to comment]

haha ive got my iphone 4 already dkt sydney. huuu~ sejam setengah beratur! gile. hahaha.


Regards from sydney,
Izulman :D

Afiq said... [Reply to comment]

@izulman
haha standard la kan kena beratur kalau keluar gadget baru..mcm kat jepun tu ehehe mesti murah kan iphone kat sane :D

Nur Hayaty said... [Reply to comment]

afiq,samalah,yaty pun dapat BE tu,syukur sgt..bertambah lagi BE yaty..hehe..berkat hari jumaat..=]

Tomato Gurl's Life said... [Reply to comment]

waah i phone 4..masyukk kalo menang ni afiq..good luck!

Afiq said... [Reply to comment]

@Tomato Gurl's Life
hehe afiq x join pun..xde idea nk buat entry.

Bazilah Hashim said... [Reply to comment]

iWant iPhone too! ;D

dunspeak♥ said... [Reply to comment]

wahh iPhone free tuh! gud lux :)

Katakan sesuatu...

This Is A Do-Follow Blog