Home » , , » Short Note # 1 - Kemasyhuran Yang Bodoh Lagi Hina

Short Note # 1 - Kemasyhuran Yang Bodoh Lagi Hina

September 1, 2010

Assalamu'alaikum...

Janganlah mencari kemasyhuran dengan cara yang salah dan bodoh...

Sesungguhnya cara itu amatlah menjijikkan...

kalau nak kena maki ramai2, sila lah buat...

Banyak lagi cara lain...

Mula2 memang akan ada orang yang akan terima...

Tapi lama kelamaan, caci maki yang kau akan terima...

Nak mengharapkan kemaafan? boleh! aku boleh maafkan. tapi berapa ramai yang kat luar tu sanggup nak memaafkan?

FULLSTOP


psst~! korang agak2 sapa yang buat camtu sekarang ni?

15 komen bernas:

MissXYZ a.k.a Abaikan said... [Reply to comment]

emo je fiq... pehal?

Afiq said... [Reply to comment]

@MissXYZ a.k.a Abaikan bese la kan,nama terpaksa dirahsiakan haha

mAsHiMaRo said... [Reply to comment]

hahahha..
awat afiq angin sangat malam nih ni~~
hehehe...
chill afiq:)
yer mm tak akan maafkan~~(hahha,,motif??)

Afiq said... [Reply to comment]

@mAsHiMaRo haha xde motif ke?just a short note..

n4dh!3r4 said... [Reply to comment]

wahh emosi! takotnya.. wuuu~

misyamissyou said... [Reply to comment]

eh..marahkan sape nihh..huhu takotnye..jgn caci maki..kite gelakkan dia ramai2..hahhaahaa!

hehheee :P

Azmi said... [Reply to comment]

ni mesti org yg dtg blog tulis kt shoutbox.dia tulis nama lain2 padahal org yg sama.kejap ziana zain kejap era la kejap zain la..macam2.
betul ke???

pu3mas89 said... [Reply to comment]

aikk tbe2 tukar mood.. sbr wak..

Aizat Shafiq said... [Reply to comment]

afiq ade masalah ke?...
kongsi2 kan la...
sabr ye...

annazanariah said... [Reply to comment]

nape ni fiq?

NuSaNa NoSa 91 said... [Reply to comment]

erkkk~ inchik afiq biru xtujukn post ni kt keen kn?? =.=

Afiq said... [Reply to comment]

@NuSaNa NoSa 91 eh xdela hehe

iRfan Johan said... [Reply to comment]

tiada yg kekal di dunia...

RastaMat said... [Reply to comment]

nak mintak tolong aku maki tak??
hahaha

Afiq said... [Reply to comment]

@RastaMat maki ja mat..tapi setau aq ko x layan benda2 nih ekeke

Katakan sesuatu...

This Is A Do-Follow Blog