Home » , , » Mari Berkomen Bersama Disqus

Mari Berkomen Bersama Disqus

September 3, 2010

sumber google
Assalamu'alaikum...

Dulu aku pernah pakai sistem komen disqus ni..  tapi x lama sebab masa tu aku noob! tension sebab existing komen dalam entry2 terdahulu x keluar. haha ni aku nak pakai balik sebab si Padin tu bagi semangat soh pakai. terpaksa la aku godek2 email nak cari password disqus. selamat jumpa...

klik untuk tumbesaran

Korang da klik lom gambar kat atas ni? klik la dulu tengok macam mana rupanya si disqus ni.. untuk memudahkan korang jugak untuk komen2 kat blog aku ni ehehe cara nak komen senang je. just taip dalam kotak tu then 'Post as...' 

Aku rasa dah ramai yang tahu pasal benda ni pun bukannya baru. cuma bagi yang baru tu, mehla belajar yer.. hehe so pada sapa2 yang nak cuba sistem komen disqus ni, leh masuk sini, Tutorial: Rakan Blogger.Com, sila gunakan DISQUS di ruangan komen anda. korang ikut je satu persatu apa yang diarahkan dalam tutorial tu.. dan jangan lupa baca doa sekali :D

psst~! korang punya komen amatlah aku hargai.. aku akan balas setiap komen korang kalau otak aku ada idea untuk membalas hehe thankx a lot!

1 komen bernas:

Khairil said... [Reply to comment]

dah tak pakai disqus ke?....

Katakan sesuatu...

This Is A Do-Follow Blog