Home » , , » Auto Hide Shoutbox

Auto Hide Shoutbox

January 12, 2011

Assalamualaikum.. ini bukan entry tutorial. kalau nak tutorial, sila layari Tips Tutorial.

Kali ni aku just nak inform korang semua yang chatbox aku dah takde... bukan takde terus, tapi dah takde kat tempat asal macam sebelum ni, yakni berada dalam satu page. kena klik icon chatbox, loading, then baru dapat jumpa dengan chatbox tu.

Sekarang ni, aku dah auto hide kan balik chatbox tu. aku mengerti perasaan blogger/readers yang menggunakan broadband dan line internet yang seangkatan dengannya. dah la slow, lepas tu kena tunggu lama plak untuk masuk ke page chatbox. so aku ambil keputusan untuk auto hide kan.



Thanks kepada blogger LM yang telah menyedarkan aku dari lamunan huhu.. dia marah sebab chatbox style aku tu menyusahkan orang wuuuu hehe gurau je cik kak LM.. dan tahniah juga kepada beliau kerana telah mengadakan kembali shoutboxnya. give her a back clap :P

Psst~! sorry yer pada semua yang sakit hati dengan chatbox aku yang dulu tu huhu

20 komen bernas:

adrinaqamarina said... [Reply to comment]

sakit ati jugak shoutbox ni sebab kena isi details :P

Afiq Bukhari said... [Reply to comment]

@adrinaqamarina
halamakkkk tang tu mmg den xdapek nak tolong r..sebab dah sebati :P

Anip said... [Reply to comment]

menarrik ler..heheh,

Syat0za said... [Reply to comment]

yeahh!! ahahha kan senang -__-

zahidah dihaz said... [Reply to comment]

Saya rasa nak buang shout box. . .

Afiq Bukhari said... [Reply to comment]

@zahidah dihaz
uitt,awatnya? :)

- Kid - said... [Reply to comment]

hah macam ni senang nak tinggalkan jejak :D

eszol said... [Reply to comment]

akhirnye

Bulan said... [Reply to comment]

saya mmg sakit hati dgn chatbox awk dulu.
kalo nk chat msti kne stay kat page awk lame2.
ahakss. =p

Fairosza said... [Reply to comment]

owh...dah main sorok2 plak skarang ni ek...haha

Afiq Bukhari said... [Reply to comment]

@- Kid -
haha :D

Afiq Bukhari said... [Reply to comment]

@Bulan
haha so skrang xpayah nak stay lama2 la ek? :P

Afiq Bukhari said... [Reply to comment]

@Fairosza
haha xderla tersorok macam dlu :D

Lydia Miza(Aidyl Azim) said... [Reply to comment]

ermm baru leh jerit sini bayak kali..tgu je ye afiq.hehe

Izan Ishak said... [Reply to comment]

afiq...camni lebih mesra blogger. senang nak jerit lagi dan lagi dan lagi...

Afiq Bukhari said... [Reply to comment]

@Izan Ishak
hehe btul tu kak :)

Ali ridha said... [Reply to comment]

baru nampak ringan sikit blog kita.

Perempuan tolak cinta lelaki baik

rinie din said... [Reply to comment]

memang bestlah tip auto hide.. sampai tak jumpa pas sudah shoutbox blog ni? Ke dah buang?

hans said... [Reply to comment]

den malas nak hide2
heheehhe

Jom Baca Kisah Aksi Wheelie Terbaik Di Hadapan Lampu Isyarat Pintu Pagar Belakang Uitm Sebentar Tadi! Hahahahaha!

ASSOYFINGER67 said... [Reply to comment]

Bagus afiQ..akupun terasa kecepatannya ...jadilah blogger peka dan satu lagi jangan taruk SB jauh ke dalam..dan jangan ada muzik huhu

Katakan sesuatu...

This Is A Do-Follow Blog