Home » , » Night Journey

Night Journey

January 16, 2011

Assalamualaikum... ini bukan entry bahasa inggeris. bahasa kebangsaan kita perlu diutamakan.

Esok dah hari isnin.. bermulalah rutin harian bagi sang si pekerja, si peniaga, si pelajar dan si pen' yang lain melakukan aktiviti-aktiviti yang sama macam minggu lepas, dan bersedia untuk menghadapi minggu-minggu yang keseterusnya.

Now im in KL dan nak balik ke melaka malam ni.. harap-harap jalan tak jem dan semuanya akan berjalan dengan lancar, insyaAllah... esok dah start kelas.. selamat kelas tengahari.. kalau tak, takdenye aku nak balik malam-malam ni..

Dah lama aku tak drive di malam hari. maksud aku drive di malam hari untuk perjalanan yang jauh dan memakan masa. so kena bersedia dengan air tenaga macam Sting, tak pun Red Bull, tak pun kopi kaw ka... asalkan aku tak ngantuk dan tak letih time driving.. doakan aku semoga selamat sampai, amin~

Psst~! jangan speeding dan jangan cuai bila memandu. ingatlah orang yang tersayang. pesanan untuk semua dan untuk aku juga huhu

9 komen bernas:

Fairosza said... [Reply to comment]

oh hati2 drive...biar lambat asal selamat..
ko mengingatkan aku kat kwn aku sorang ni..bdk uitm melaka gak.finance 2nd year kalo tak ssilap..kadang2 dia ni drive mlm2 gak balik jb dgn balik rumah sewa

Bulan said... [Reply to comment]

take care pok cik.
sape melako roger i nes.
drive slow jah.kuro lintas pun xpo la.eheee

Belalang Hijau said... [Reply to comment]

take care bro...

Rainbow said... [Reply to comment]

pekena kopi janda la fik oi..hehe

ati2..ingt rain ye spy xbsah d tgh jln2 hehe..
jgn spam kan komen x bernas ni hehe

najihah sahami said... [Reply to comment]

waaa..nice advise tu afiq. jangan afiq nasihat pastu afiq la lebih2 speeding atas highway. hehehe

adrinaqamarina said... [Reply to comment]

speed la best :P

ahaha. ingat orang yang tersayang ye :)

Afiq Bukhari said... [Reply to comment]

@najihah sahami
haha xspeed sgt pun..100kmj je :D

Afiq Bukhari said... [Reply to comment]

@Rainbow
haha nak spam kan jugak :P

Yanie J said... [Reply to comment]

mauk balek melaka ya..kirim beli cencalok...kuikui :P
drive molek2 naaaaa

Katakan sesuatu...

This Is A Do-Follow Blog